Kuula: kevadel Eestis esineva võimsa rokkbändi Nickelback 3 parimat pala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nickelback
Nickelback Foto: SCANPIX

Rohkem kui 50 miljonit albumit müünud rokkbänd Nickelback annab «Feed The Machine» turnee raames järgmise aasta 25. mail kontserdi Tallinna Lauluväljakul.

Bänd teatas, et esitab Baltikumi ainsal kontserdil oma kõigi aegade hittlugude paremiku.

Pakume siinkohal kuulamiseks kolm hitti bändi loomingust:

3. «Rockstar» - Kergesti kaasa lauldav, väga meloodiline üle võlli sõnade ja veel rohkem üle võlli videoga hittlugu, kus üks klišee ajab teist taga.

2. «Photograph» - Tüüpiline pisarakiskuja, kui tahad end tühjaks nutta ja leebe lohutaja, kui miski on untsu läinud. Lüürilised, nostalgiasse kalduvad laulusõnad ning bändi mahe poproki sound moodustavad hittloo, mis maandus Billboard 100 tabelis teisele kohale.

1. «How You Remind Me» - Nickelbacki suurim hitt, mida muusikaajakiri Billboard on nimetanud kümnendi kõige-kõigemaks rokkhitiks. Lugu räägib bändi juhtfiguuri Chad Kroegeri isiklikest kogemustest suhete purunemisel.

Kuula ka Nickelbacki vähemalt sama suuri hitte –

«Never Again»

«Never Gonna Be Alone»

Piletid hinnaga alates 49 eurot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Circle K teenindusjaamades üle Eesti reedel, 8. detsembril kell 10 –  samal ajal algab piletimüük Lätis, Leedus ja Soomes.

Põhjanaabrite juures Nickelback tänavu ei esine, seega on siia oodata ka suurt hulka sealseid rokifänne.

Nickelbacki fännklubile algab piletimüük 6. detsembril kodulehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles