Jõulud x Liina Ariadne: kuula, mis meloodiad saadavad lauljannat pühadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Ariadne
Liina Ariadne Foto: Instagram

Et pühadehõngu lähemale tuua, oleme palunud lauljal Liina Ariadnel kokku panna playlist südamelähedasematest jõululugudest. Lisaks sellele palusime lauljannal meenutada heledamat jõuluhetke.

Nimi: Liina Ariadne

Vanus: 19

Amet: Laulja ja sotsiaalmeedia influencer

Esimene mälestus jõuludest: Olin umbes kolme aastane kui sain jõuluvanalt endale pisikese kassetimängija/raadio, millel oli ka mikrofon juures. Peale kingituse kättesaamist veetsin ma terve õhtu mikrofoniga lauldes ja erinevaid hääli sinna tehes. Võib arvata, et mu vanemad polnud just kõige õnnelikumad selle üle, sest ma ei pannud seda raadiot terve õhtu käest.

Lemmik jõuluroog: Lemmik jõulurooga mul otseselt pole, kuid jõuluõhtul ootan ma kõige rohkem vanaema tehtud kartuleid.

Värv, mida jõuludel kanda armastad: Must, punane ning hõbedane.

Parim kink jõuluvanalt: Mahukas seljakott, mida Ameerikasse peale jõule reisile kaasa haarata.

Kas mustad või valged jõulud: Kindlasti valged jõulud!

Tänavused jõulud saabuvad lauljannale aga pisut teisiti.  Eesti Laulul tuntust kogunud lauljatar ja tema juutuuberist elukaaslane Martti Hallik viivad jõulutunde koos lemmikute jõululauludega erinevatesse Eesti paikadesse ja lähevad ühisele kontserttuurile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles