Video ja fotod: Elina Born andis näosaatele võimsa ja üliseksika avapaugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elina Born kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» suurejoonelises finaalis lauljatar Christina Aguilerat ja võrgutas publikut tema lauluga «Ain't No Other Man».

«Tunnen end üllatavalt normaalselt,» ütles Elina enne tähtsat esitust. «Ma mäletan, kuidas lapsena panin koolist tulles Christina Aguilera laulud peale, hüppasin voodile ja kujutasin ette, et olen laval suure publiku ees.»

Elina rääkis, et saalis elavad talle kaasa ema, isa ja vennad.

Elina Born
Elina Born Foto: Madis Sinivee

«Sa viisid oma lapsepõlveunistuse ikka väga uhkelt ellu. Sa olid oma sõiduvees. Sa oskasid siin laval hästi ringi mööbeldada ja väga hästi laulda,» kiitis kohtunik Olav Osolin.

«Sa oled ikka väga-väga tubli. Mulle väga meeldis. Väga palju sarnasusi oli. Särtsakas ja tore avanumber oli,» jätkus Tanja Mihhailova-Saarel vaid häid sõnu.

«Hommikul läksid mul kõrvad lukku ja nüüd läksid lahti. See näitab, et muusika on tervendav,» pajatas Mart Juur oma raskest elust.

«Mul on kohutavalt hea meel su pärast. Sa oled saanud ennast selle saate jooksul mitmekülgselt avada,» elas Andrus Vaarik Elinale kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles