Prints William oma noorema venna kihlumisest: lõpuks ta lõpetab minu külmikust toidu näppamise (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William
Prints William Foto: SIPAGB/SIPA/SIPAGB/SIPA/Scanpix

Sellel esmaspäeval, 27. novembril teatas Briti kuningakoda, et troonipärimisjärjestuses viiendal kohal olev prints Harry kihlus oma kallima, ameeriklanna Meghan Markle’iga.

35-aastane prints William võttis oma noorema venna, 33-aastase Harry kihlumise teemal humoorikalt sõna, mis näitas, et kaks venda on lähedased ja neil on ka huumorimeelt, edastab news.com.au. 

Prints William ja prints Harry (paremal)
Prints William ja prints Harry (paremal) Foto: Gareth Fuller/PA Wire/PA Images/Scanpix

Williami teatel on tal Harry ja Meghani üle hea meel  ning ta soovib neile õnnelikku elu.

William lisas ka humoorika kommentaari: «Ma isiklikult loodan, et see kihlumine toob kaasa selle, et ta lõpetab minu külmikust toidu näppamise, mida ta on teinud paar viimast aastat».

Prints William
Prints William Foto: TOLGA AKMEN/AFP/Scanpix
Cambridge'i hertsoginna Catherine
Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

William ja ta naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine elavad Kensingtoni palees. Prints Harry ja ta kihlatu Meghan Markle aga palee kõrvalhoones Nottingham Cottage’is.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kensingtoni palee
Kensingtoni palee Foto: Andrew Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti kuningakoja teatel olid Harry ja Meghan enne kihlumist koos 18 kuud ning nad laulatatakse Windsori lossi St. George’i kabelis. Windsori loss on Briti kuninganna Elizabeth II üks elukohtadest.

Windsori lossi St George'i kabel
Windsori lossi St George'i kabel Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

Briti meedia teatel valis Harry Windsori lossi ja kabeli põhjusel, et see on ta eakate vanavanemate kodu ning nad ei pea kuhugi kaugele sõitma.

Briti kuningakoja esindajate teatel andis kuninganna Harryle Windsori lossi ja kabeli kasutamiseks loa.

Kinnitamata andmetel planeerivad Harry ja Meghan oma pulmad ise ja üritavad võimalikult vähe teiste abi kasutada. Veel ei ole teada, kes disainib Meghan Markle’i pruutkleidi.

Prints William ja ta naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine abiellusid 29. aprillil 2011 Londonis Westminsteri katedraalis. Neil on kaks last ning kolmas peaks sündima järgmisel aastal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles