Jõulud x Lauri Pedaja: mida kuulab näitleja ema jõulutarretise mugimise taustaks? (1)

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Lauri Pedaja / Erakogu

Mis lisaks kuusele ja kaunistustele toob jõulumeeleolu hinge? Muidugi muusika! Selleks, et inspireerida kõiki jõululisi, oleme uurinud tuntud inimestelt, millised on nende pühade miskteibid. Siin on Lauri Pedaja oma:

Amet: Näitleja, videokunstnik.

Esimene mälestus jõuludest: Ma olin siis 4-5 aastane, peretuttav Tiit Mardisoo tegi meile jõuluvana. Kartsin teda nagu tuld. Jõuluvana oli nii suur, karvane ja jämeda häälega. Esimene mälestus jõuluvanast oli päris hirmutav.

Lemmik jõuluroog: Mis siin salata: olen maiasmokk. Emme tehtud tarretis jäätisega.

Värv, mida jõuludel kanda armastad: Peaks vist ütlema, et punast aga siis ma valetaks. Ikka nagu tavaliselt: black on black on black

Parim kink jõuluvanalt: See on lihtne. 9-aastasena oli minu kõige suuremaks soovunelmaks saada endale Chicago Bullsi korvpalli palli. Maailma parim tädi Tiiu kinkis ka selle. Kujutage nüüd ette, 9-aastane poiss saab jõuludeks endale korvapalli palli ja ta elab teisel korrusel. Vaesed alt naabrid, kes pidid mu põrgatamist taluma päevast päeva (naerab.). 

Kas mustad või valged jõulud: Mulle meeldivad valged jõulud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles