Katrin Siska paljastab oma saleda joone ja tervise saladused (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Laura Nestor / Kirjastus Tigerhead

Katrin Siska, kes on tuntud nii rahvusvahelise poprokkbändi Vanilla Ninja liikmena kui ka poliitikuna, rändab praegu ringi mööda maailma ning on sukeldunud muuhulgas ka tervise saladustesse.

Foto: Kirjastus Tigerhead

«Minu tee tugeva tervise ja saleda kehani on pärast lapse sündi olnud kõike muud kui roosiline,» tunnistab naine oma verivärske raamatu «Rõõm toidust» eessõnas. «Vastupidi, võitlesin unehäirete, kaalutõusu ja sügava rahulolemautsega. Ent niipea, kui mugavustsoonist välja astusin ja kontrolli enda kätte võtsin, hakkas pilve tagant paistma päike... Sain raske tööga tagasi oma tervise, hea une ja saleda joone.»

Nüüd jagab ta oma saladusi ka ülejäänud maailmaga. Valmis on saanud Katrini esimene retseptiraamat «Rõõm toidust», mis on täis tervislikke ja maitsvaid retsepte, mis hoiavad sind loomingulise, saleda ja energiast pakatavana – just nagu Katrin isegi.

«Raamatust leiad mu lemmikud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid, mida igapäevaselt endale ja oma perele kokkan. Lisaks on seal käputäis mõnusaid desserte!» lubab naine, kes pildistas kõik road üles ise – oma pere surfilaudadel.

Katrin Siska esitleb oma retseptiraamatut järgmisel kolmapäeval, otseülekande teeb ka Postimehe veeb Sõbranna.ee! Lisaks on tulemas loosimäng, kus kingime lugejale Siska uue raamatu ning jagame ka eksklusiivselt Katrini loodud retsepti, seega tasub silmad lahti hoida!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles