Reedel esietendub kontsert-tantsuetendus ABBA

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: Pm

13. mail kl 19 jõuab Vanemuise suures majas vaatajate ette kontsert-tantsuetendus ABBA. ABBA-ga jätkab Vanemuine muusikalavastuste traditsiooni, mis sai alguse 2009. aastal lavastusest «Queen - The Doors of Time».

ABBA koreograaf-lavastaja on Ruslan Stepanov, muusikajuht Tarmo Leinatamm, kostüümikunstnik Gerly Tinn, valguskujunduse teeb Palle Palmé Rootsist ning videokujunduse Janek Savolainen.

ABBA hittidest koosnevat muusikavalikut (kokku 24 laulu) esitavad Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Stephen Hansen (Norra) ja Dave Benton. Lavastuses osalevad WAF Laulu- ja Tantsukooli lauljad, bänd, Vanemuise balletitrupp ning Vanemuise Tantsu- ja Balletikooli õpilased - kokku astub lavale ligi 50 artisti.

Solist Stephen Hansen: «ABBA lavastuse juures on kokku saanud väga tugev kunstiline meeskond ning kõik võtavad asja tõsiselt, kuna tegemist on äärmiselt keerulise žanriga. Ruslan Stepanov on üks põnevamaid koreograafe, kellega ma koos töötanud olen. Tänu tema loodud koreograafiale tekib veelgi rohkem pilte ja lugusid, mida laval läbi muusika rääkida.»

Ajavahemikus 13. mai kuni 11. juuni toimub 21 ABBA etendust Tartus Vanemuise suures majas ja Tallinnas Nokia Kontserdimajas. Esimesed etendused Tallinnas toimuvad 21. ja 22. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles