Lenna Kuurmaa avas elus uue lehekülje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: promo

Üle pika aja on lauljanna Lenna Kuurmaa taas loomingulainel ning avaldab uut muusikat. Lauljatar on kompamas uusi muusikastiile. 

Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Täna ilmus Lenna Kuurmaal uus digitaalne EP «Dance Alone», kust leiab kolm lugu, mis erinevad Lenna varasemast loomingust. Lood on oluliselt elektroonilisema ja tantsulisema kõlaga.
«See on eelkõige minu kummardus tantsumuusika bossidele,» naerab Lenna. «2016. aasta sügisel käisin Berliinis koos Michelle Leonardiga muusikat kirjutamas ja peale seda sattusid mu teele nii mõned erinevad välismaised laulukirjutajad kui ka lihtsalt pigem elektroonilise muusika taustaga inimesed,» täpsustab lauljatar. «Nii saigi katsetatud ja tundsin, et tahan sellist muusikat parasjagu teha. Mõistlik oli need laulud nüüd kokku koguda ja ühe EP peal avaldada,» lisas ta. Üks lugu kolmest on ka Eesti autorite koostöö. Music Estonia Songwriting Camp viis Lenna kokku tema kodumaiste lemmikutega, Ewert Sundja ja Andres Kõpperi ehk Nöep’iga. «Dance Alone» EP leiab Spotifyst, lisaks iTunesist ja muudest digikanalitest. Kuula Lenna värsket muusikat siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles