Galerii: hotelli Centennial Hotel Tallinn pidulik avamine meelitas kokku glamuurse seltskonna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul toimus Tallinnas hotelliketi Unique Hotels uue hotelli Centennial Hotel Tallinn pidulik avamine, mis oli sümboolselt pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale.

Fassaadivärve vahetava Centennial hotelli ees seisid nelja erineva ajastu uhkeimad autod. Kohale tuli üle 200 külalise, kelle seas on poliitikuid, ettevõtjaid, suursaatkondade esindajaid ning meelelahutustegelasi.

Centennial hotel avamine
Centennial hotel avamine Foto: Madis Sinivee

Saabujad sisenesid punasel vaibal astudes uude hotelli, kus neid võttis maheda muusikaga vastu saksofonist Roland Karu, külalisi tervitas hotelli juhtkond ning segakoor Noorus laulis rahvaliku lauluga «Tuljak» uue hotelli avatuks.

Centennial hotel avamine
Centennial hotel avamine Foto: Madis Sinivee

Avamistseremooniale järgnenud pidulikku õhtut juhtis Eesti Rahvusringhäälingu saatejuht Hannes Hermaküla ja muusika eest kandis hoolt lauljatar Getter Jaani. Peakokk Oleg Alasi koostas peomenüü lähtudes sellest, mida on Eesti köökides valmistatud viimase saja aasta vältel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles