Jõulud x Loora: kuula, milliste rütmide järgi põksub pühadel blogija süda

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loora
Loora Foto: Loora / Erakogu

Mis lisaks kuusele ja kaunistustele toob jõulumeeleolu hinge? Muidugi muusika! Selleks, et inspireerida kõiki jõululisi, oleme uurinud tuntud inimestelt, millised on nende pühade miskteibid. Siin on blogija Loora oma:

Nimi: Loora

Vanus: 22

Amet: Blogija ja sotsiaalmeedia proff

Esimene mälestus jõuludest: Ma olin umbes seitsme aastane, vanemate firma jõulupeol ja ootasin kommipakki nagu ülejäänud lapsed. Minu suureks üllatuseks oli jõuluvana kõrval hiiglaslik kingipakk, mis oli just mulle. Pärast luuletuse lugemist sain teada, et suures pakis oli jänesepuur, mille sees oli meganunnu lontis kõrvadega jänks. Best christmas ever.

Lemmik jõuluroog: Ütlen ausalt, et ma pole eriline jõulutoidu fänn ja vabalt võiksin 24. detsember süüa õhtuks caesari salatit, aga vanemate tehtud ahjukartul jõulude aeg maitseb küll (muigab.).

Värv, mida jõuludel kanda armastad: Must ja hõbedane glitter. 

Parim kink jõuluvanalt: Ohh..kui kohe nii saab soovida, siis korterile sisustus, piletid Balile (lepin ka Californiaga) ja suvel teleportida mind koos sõpradega rokkfestivalile.

Kas mustad või valged jõulud: Jõulud soojal maal > valged jõulud. Aga kui juba Eestis olen, siis võiks olla mega lumetorm, kõik inimesed on toas, joovad sooja kakaod ja keegi tööle minema ei pea!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles