Katrin Lust tema vastu algatatud uurimisest: tundub, et minust tehaksegi süüdlane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: TV3

Katrin Lust võttis taaskord sotsiaalmeedias sõna, seekord vastuseks eile prokuratuuri poolt meediasse saadetud seletuskirja kohta, kus selgitatakse algatatud uurimist seoses "Kuuuurija" kassivabriku looga.

"Uskumatu ja tundub, et minust tehaksegi süüdlane. Oksana Zuiko jaoks oli täiesti okei kui kaks inimest, mina ja mu allikas läksime potensiaalsete kassiostjatena kohale ja filmisime kiisusid. Miks ta lubas võhivõõrastel inimestel oma korteris loomi filmida? Kui tuli veterinaarkeskuse juht kaameramehega läks Zuiko hulluks. Kohe kui ta ütles lahkuge, siis mina lahkusin korterist 30 sekundi jooksul.

Mulle järgnes paari minuti pärast ka operaator. See on kõik ka filmilindil. Mina läksin õue politseid kutsuma. Veterinaarkeskuse juht jäi sinna, kuid tuli samuti 5 minuti pärast ära kuna Oksana ei suutnud talle mitte ühtegi dokumenti anda. Kogu külaskäik oli veterinaarkeskusega läbi räägitud. Samuti on oluline märkida, et selles ühetoalises ühiselamutoas ei olnud ühtegi märki mis viitaks et tegu on Zuikode eluasemega, kuna seal ei olnud voodit. Ainult kassid, kassipuurid ja infrapunasaun mida kasutati ilmselt kasside paljunemiseks.

Kas tõesti pean ma võtma advokaadi, et tõestada oma süütust. Inimesi, keda Zuikod ähvardasid on mitte kümneid kuivõrd sadu. Muide Aleksei Zuiko ütles kaamerasse uhkelt ka seda, et ta ei istunud tapmise eest kümmet ära vaid ta lasti juba kuue aastaga välja. Vot selliste inimeste vastu lähen ma täna," kirjutas Lust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles