Superstaarisaatest lahkus Leemet Onno

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Triin Niitoja
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Triin Niitoja Foto: Jelena Rudi

Pühapäevasest saatest «Eesti otsib superstaari» pidi televaatajate hääletuse tulemusel koju minema Leemet Onno. Viimases kolmikus olid ka Liis Lemsalu ja Triin Niitoja.

Esinejad ja kohtunike kommentaarid

Liis Lemsalu - Tina Turner «Proud Mary»

Mihkel Raud: Sinu esinemiste kommenteerimine muutub järjest keerulisemaks, sest sinu esinemised muutuvad järjest paremaks. Mulle tundub, et sa oled vales saates. Sa peaksid olema seal, kus on kohtunikeks Jennifer Lopez, Steven Tyler ja Reinu asemel see must mees.

Maarja-Liis Ilus: Väga hea avanumber, tõeliselt võimas show!

Rein Rannap: Praegu ma ei saa öelda, et sa poleks saanud seda teha veel metsikumalt. Aga igal juhul tubli ja veenev esitus.

Leemet Onno - Tõnis Mägi «Metsaneid»

Maarja: Meeldis seade, et eesti keeles laulsid ja et jääd iseendaks ning valid selle, mis sulle sobib. Küsimus on, kas suudad konkurentsis püsida, kui näitad end ainult ühest küljest. Usun, et sinus on rohkem kui ilus hääl ja korralik esinemine.

Rein: Elasid ilusti sisse sellesse loosse ja meloodiasse. Ei olnud teravust, aga tõlgendus oli täitsa veenev.

Mihkel: Ei tahaks jätta muljet, et lähed ajalehte kohtunike peale kaebama ja me kiidame sind... Stabiilne. Nädalast nädalasse.

Teele Viira - Madonna «Papa Don't Preach»

Rein: Sa esined ju väga hästi, aga mul on mure ampluaa pärast. Mulle tundub, su sisemine hoiak on kõikide lugude puhul sarnane.

Mihkel: Tänane esinemine oli minu jaoks pettumus. Oled kuidagi liimist lahti. Sinu võimetega laulda nii mustalt kui täna... Loodan, et sa kolme hulgas täna ei seisa.

Maarja: Liiga üheplaaniline. Liiga palju pinget ja sa ei olnud sellest laulust üle.

Artjom Savitski - Rod Stewart «Sailing»

Mihkel: Väga kõva number! Mulle väga meeldis. Toimis väga kindla, ühtse, dünaamilise tervikuna.

Maarja: Senimaani sinu parim etteaste. Aeglane lugu võib ka toimida võimsalt ja mul ei hakanud kordagi igav.

Rein: Absoluutselt nõus kaaskohtunikega. Vaikse algusega suutsid kaasa haarate iga kuulaja ja mina olen väga skeptiline kuulaja.

Rosanna Lints - James Brown «It's A Man's Man's World»

Maarja: Oled väga šikk täna ja sinu hääles on jõudu ja üleolekut sellest loost. Kõik oli väga kena. Olen kindel, et sa jõuad väga kaugele, ükskõik, kuidas siin saates läheb.

Rein: Eelmine aasta leidsime rokitšiki Birgit Varjuni, kes puudus Eesti muusikast. Sinu näol leidsime sündinud esineja meie rahva hulka, kes suudab esitada mustade muusikat - souli, R&B'd.

Mihkel: Täiesti nõus. Täna oli minul see kananaha koht. Väga kihvt!

Kevin Johannson - Bob Dylan «Mr. Tambourine Man»

Rein: Sa tõid meile kena vahelduse, et esinesid ainult kitarriga. Mõjusid loomulikumalt ja vähemhäirivamalt. Häirib ainult sinu hääldus.

Mihkel: Segadust tekitab see, et hääldad inglise keelt nagu bloke, mitte dude - inglise keeles, mitte ameerika. Nii võib eestlasele tunduda, et sa ei häälda korralikult. Tegelikult on sinu hääldus väga hea. Ja mängid kitarri väga hästi.

Maarja: Mul on hea meel, et sul täna läks hästi. Õigustasid seda, et olen sinusse uskunud.

Triin Niitoja - Phil Collins «Another Day In Paradise»

Mihkel: Väga korralik ja võimas punkt tänasele saatele. Sul on väga kihvt hääl ja seda kuulsime tänu hõredamale orkestratsioonile.

Maarja: Mulle meeldib väga Phil Collins ja see lugu. Täna ei meeldinud tervik. Kõrged noodid ei olnud head, vahepeal läheb liiga kiledaks.

Rein: Sa oled alati olnud väga sümpaatne esineja. Selle loo puhul oleks tahtnud suuremat sisseelamist ja kaasahaaramist. Sinu trump on haprad, õrnad lood, kus tulevad su hääle nüansid kõige paremini esile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles