Näosaate finalistid selgusid tulises heitluses (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates selgusid finalistid, kes astuvad võistlustulle 3. detsembril Saku Suurhallis toimuvas superfinaalis. Finaali pääsesid Hele Kõrve, Valter Soosalu, Elina Born ja Marta Laan.

Kaheksanda saate võitis Hele Kõrve, kes annetas 1000-eurose MTÜ-le Tallinna Naiste Kriisikodu.

Näosaate kohtunikud
Näosaate kohtunikud Foto: Mardo Männimägi

Kohtunikutoolis istus sel korral lisaks Tanja Mihhailova-Saarele, Olav Osolinile ja Andrus Vaarikule külaliskohtunik Raivo E. Tamm. 

Bert Pringi – Justin Timberlake «Can’t Stop the Feeling»

Olav Osolin: Vot sellised laulud mulle meeldivad! Ma ootasin juba ette suurt vaatemängu ja seda siin oli. 

Tanja Mihhailova-Saar: Justin Timberlake on mu lempar! Tants on Justinil natuke vetruvam ja tämber natuke kitsam. Aga sa said hästi hakkama.

Raivo E. Tamm: Julgen tunnistada, et mina ei saa sellisest muusikast üldse aru ja ma ei tea, kes on Justin Timberlake. Ma ei tea, mis paneb inimest niimoodi tantsima laulu ajal. Aga ma saan aru, mis paneb Berti seda järgi tegema. Mulle meeldis.

Andrus Vaarik: Mulle väga meeldib Justin Timberlake ja mulle väga meeldib Bert Pringi. Ega Justin ka seda väga tõsiselt võta, mida ta teeb.

Marta Laan – Verka Serduschka «Dancing Lasha Dumbai» 

Tanja: Sa olid liiga energiline laval, sest nii energiliselt küll ei tantsinud. Sest ta teeb memme, kes on teatud vanuses ja sutsuke ei jaksa. Laulu lõpus, kus õhku hakkas väheks jääma, hakkas tulema õige fiiling. Aga teha meest, kes teeb naist, on omaette kunst.

Raivo: Meelde tuli uudistest lõik, kus öeldi, et vaata, kuidas see rallisõitja hullu paneb ja siis näitas, kuidas auto mitu korda üle katuse käis, napilt publikust mööda.

Andrus: See on nii hullumeelne number ja sa tegid seda suurepäraselt. Siin ei saa küll öelda, et üle panid. 

Olav: Kui see lugu oli Eurovisioonil, siis see lugu mulle meeldis. Sa tegid seda väga kenasti.

Andres Dvinjaninov - Baccara «Yes Sir, I Can Boogie» 

Raivo: Mina õppisin ju härraga ühel kursusel. Tuli meelde, kuidas oli vaja loomaetüüdi teha ja ta tuli lavale ja kükitas lihtsalt. Ütles, et see on känguru. Komissarov küsis, kas känguru ei hüppa natuke. Andres ütles, et see päev vihma sadas. Komissarov arvas, et tädi kükitab. Täna ei kumanud Dvini läbi. Tädi ei kükitanud põõsas.

Andrus: Kõige õudsem on see, et see muusika meeldis mulle, aga praegu ma vaatan, kuidas te Anderoga tegite kutsuvaid, aga nõudlikke liigutusi... Vot nüüd ma sain aru, et see on ahistamine. Üks mu lemmiklaule. Nendele võiks politsei kutsuda.

Olav: Mina olin natuke pettunud, ausalt öeldes. Olid valinud nende esimese hiti algusaegadest. Ma lootsin patriootlikumat valikut. Kuulasin hiljuti nende värsket plaati ja seal on Stig Rästa laul. Aga sa tulid mingi vana hitiga. 

Tanja: Mulle väga see lugu meeldib ja mulle väga meeldis, et see duett oli väga sensuaalne ja kütkestav. Väga meeldis, kuidas sa laulsid, oli sooja õhku natuke.

Hele Kõrve – Minnie Riperton «Loving You»

Andrus: Ma teadsin seda lugu, aga ma ei teadnud nime Minnie Riperton. Ma ei teadnud ka, et sa oled selliseks asjaks võimeline. 

Olav: Täna kuulsin seda imeilusat Minnie Ripertoni laulu. Need kõrged noodid tunduvad tõesti inimvõimete piiril ja ei ole palju inimesi, kes sellega hakkama saaksid. 

Tanja: Mulle meeldis see kergus, ilu ja õrnus, kuidas esitasid. Meeldisid fraasilõpud. Täiesti kadestan. Mina ei ole sinna veel roninud.

Raivo: See on lugu minu lapsepõlvest, kui ma ei teadnud, et lugudel on videod. Meenus, kuidas sõitsin trammiga kinno ja panin ema paltvormkingad jalga, et näha, milliseid stseene alla 14-aastastele keelatud filmides näidatakse. Seal tuli see laul.

Hanna Martinson - Kiesza «Hideaway»

Olav: See on lugu, mis on mulle alati meeldinud. Üks väheseid videoid, kus ma olen vaadanud tantsimist. See on imeline tantsimine. Mind rabas alati, millise kergusega ta seda tegi - justkui jalad oleks maast lahti. 

Tanja: Ma olen selle laulu fänn ja mulle meeldivad tantsulised numbrid. Sa oli hästi sarnane temaga tantsides ja tämber oli ka sarnane. Kõige rohkem rõõmu pakkus see, et sa lasid vabaks ennast ja lihtsalt esinesid. See oli ehtne.

Raivo: Ma mõtlesin, et pole vaja nii palju, see on ju stuudios sisse lauldud ja siis tantsitud kõrvale. Sa tegid fantastiliselt seda.

Andrus: Ma olin pahv Hele numbrist, mis oli täiuslik omas laadis, aga sinu number oli komplitseeritum. See su vabadus selle juures. 

Daniel Levi Viinalass – Rob Zombie «Dragula»

 

Tanja: Tegelikult oled sa ju hea poiss. See vaib oli hoopis teistsugune, mis mulle väga meeldis. Viimase näosaate puhul röögime kõik häälepaljad välja. Mulle tõepooldes meeldis, see oli hästi lavastatud ja tõetruu. Su välimus on üliäge. 

Raivo: Võimas! Mina ei ole sinust väga palju muud näinud, kui fotosid. See oli tõesti midagi teistsugust. Mulle meeldis. Mõtlesin selle loo ajal, et kui ma poleks sportlane, vaid laulja, siis ma laulaks ilmselt samamoodi.

Andrus: Mulle tundus, et see on tuleviku-Volkonski. Vana-Toomas kakerdas veel ringi siin. Ega ma sind seal ära ei tundnud. Kus Daniel on? Ma sain aru, et selle ürituse mõte ongi see, et ma ei tohi Danieli ära tunda. Viis pluss. Ma loodan, et sa sellest õppust ei võta ja nii oma karjääri ei jätka. Ole kasvõi Julie Andrews, aga see jäta hääbuvale Volkonskile.

Olav: Ma ei ole kunagi metalmuusika fänn olnud ja ma kardan õudusfilme, nii et siin olid kõik asjad koos, mis mulle ei peaks meeldima. Aga mulle meeldis hullupööra!

Elina Born – Hele Kõrve «Siis kui maailm magab veel»

Raivo: Mina vaatasin ka neid silmi. Olen ka originaaliga koos laulnud laval. Hele Kõrve ontlikkus oli perfektne ja vaimukas. Siin on inimene, kes võib laval teha mida iganes.

Andrus: Ma vaatasin seda kõike. Vaatasin, kuidas Hele sind jälgis ja kuidas Kristjan sind jälgis. Kristjanil hakkas imelik - üks Hele oli laval ja teine seljataga. 

Olav: Videos püüti mitte üksteisele otsa vaadata ja teie tegite seda hästi järele.

Tanja: Mulle meeldis, et salm oli hästi korralikult lauldud ja tagasihoidlik. Kõrged noodid olid pingutatud ja sirged. Mulle meeldis see olek, et ei julge vaadata. Tunne oli justkui õige.

Valter Soosalu – Village People «YMCA»

Andrus: Ma arvan, et te võite bändi teha ja teil on tulevikku! Ma pakun bändile nime veel, tahate! EKRE suvepäevad avab ansambel Natsitrallid.

Olav: Ma vaatasin seda, suu lahti, sest ma olin tol ajal noor reporter ja ei teadnud geimaailmast midagi. Rääksin Ameerika indiaanlaste ja kauboide töörahva sõprusest siis. Pärast sain teada ja oi jumal... 

Tanja: Nii hea lõpunumber! Aga mulle meeldib Napsitrallid rohkem, see on sõbralikum.

Raivo: See on hea kari mehi ja terve bänd on selline, et I don't care... Sinu hingeldamine lõpus oli ka äge, et mind ka ei huvita, panen täiega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles