Selgusid nõiasaate kolm finalisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» finalistid Anete, Alisa ja Helve
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» finalistid Anete, Alisa ja Helve Foto: TV3

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» finaalieelsest osast pidid lahkuma mõlemad mehed - diskor Ervin ja turvaäris tegutsev Martin. Finaalis hakkavad võistlema kolm kõige tugevamat selgeltnägijat, teadjanaine Helve, kaartidepanija Anete ning tume nõid Alisa.

Rohkearvulise publiku ja žürii ees ootavad finaliste viimased põnevad katsed. Parim viib koju võidukarika ja auhinnaraha 5000 eurot. Finaali ajal on avatud hääletusliinid, sest hooaja lõppvõitja selgub televaatajate telefonihääletuse tulemusena.

Anete
Anete Foto: TV3

Kuid ka üks varem välja langenud selgeltnägija saab võimaluse finalistidega liituda, kui läbib salapärase «musta hobuse» ülesande. Eestis tehtud selgeltnägijate tuleproovides pole «musta hobuse» voor kunagi varem ühelgi saatest lahkunud nõial õnnestunud. Näeb, kuidas läheb seekord. Finaal leiab aset 23. novembril.

Helve
Helve Foto: TV3

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» finaalieelne osa tõi ekraanile väga tundliku teema. Viimasel ajal on Eestis jäljetult kadunud palju inimesi ja see tekitab küsimuse, miks ometi selgeltnägijad neid üles ei leia? Saates otsitigi kadunud inimest ja anti ka infot ka jäljetult Võrus kadunud Markkuse loo kohta. 

Alisa
Alisa Foto: TV3

Lisaks proovisid selgeltnägijad välja selgitada Tallinnas elava Sirje siit ilmast traagiliselt lahkunud õe surma põhjus. Nimelt suri noor naine, Sirje õde, kummalistel asjaoludel enneaegse sünnituse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles