Krista Lensini suurimad toetajad on tütar Simone ja elukaaslane Oliver

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Krista Lensin
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Krista Lensin Foto: Jelena Rudi

Kroonika peatoimetaja Krista Lensin tunnistab emadepäeva eel ajakirjas Naised, et on viimaste aastate jooksul läbi elanud ridamisi tõsiseid tervisehäireid ning haigusest tingituna ei saagi ta enam paraku iial uuesti emaks.
 


«Ma olin juba mõnda aega väga haige. Juba siis kui me tegime Filmimehega printsessisaadet või «Maamees otsib naist». Mul olid väga tõsised terviseprobleemid tegelikult juba siis,» tunnistab Krista.

«Kõhuvalud olid nii metsikud, et vahel lausa vaakusin hinge, kas olla püsti või pikali.» Aga tegelikult on terviseprobleemid kimbutanud Kristat juba ammustest aegadest, ta on lausa korduvalt pidanud käima ka noa all.

«Kui aga 38-aastasele naisele öeldakse, et ta enam emaks ei saa, võtab see jalad alt ka tugavaimal natuuril,» räägib Lensin.

«Ma oleks võinud võinud operatsioonile minna juba aasta varem, aga ma eitasin terve aasta probleemi,» paneb Lensin kõigile südamele pöörduda iga haigusega otsekohe arsti poole.

«Täna ma vaatan sellele aastale tagasi ja mõtlen, millise valu ja vaevaga ma enne operatsiooni asju tegin, ning leian, et see oli täiesti raisatud aasta.» Peale lõikust oli Krista neli päeva oma elu suurimas depressioonis.

Et mõtteid mujale saada sukeldus ta pea ees tööellu, et ei oleks aega muretseda. Seetõttu võttiski Lensin avalisüli vastu Kroonika peatoimetaja töökoha. Krista räägib, et töösse sukeldumise lisaks on tema suurimad toetajad tütar Simone ja mees Oliver Muraveiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles