Inglismaa kõrgliigaklubide jalgpallurid varjavad kohtu abil armuafääre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imogen Thomas
Imogen Thomas Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubide jalgpallurite seas on hakanud levima uus trend – mehed on oma armuafääride varjamiseks pöördunud kohtusse, et keelata kõmulehtedel nende paljastamine.

Inglismaa meedia teatel on seetõttu mitmed klubid pidanud kriisikoosolekuid, kuna kardetakse, et selline käitumine rikub ala mainet.

Eile kirjutas The Sun, et nende fotograaf pildistas üht tippjalgpallurit suudlemas 18-aastase pesumodelli Kim Westiga. Kartes, et afäär tuleb avalikuks ja tema abikaasa saab sellest teada, palkas mees endale advokaadi ning saavutas kohtus võidu – kohtu ettekirjutusel ei tohi tabloidid loost kirjutades tema nime avaldada.

West rääkis The Sunile, et kohtus jalgpalluriga ööklubis ning hiljem saatis mees talle sõnumi ja kutsus kohtingule. Kolmanda kohtingu järel veetsid nad mehe kodus ühise öö ning kolme kuu jooksul kohtusid nad korduvalt seksi eesmärgil. «Mul polnud aimugi, et ta on abielus, olin kohkunud, kui sellest kuulsin,» sõnas West. «Minu arvates on nii vale, et ta saab oma advokaatide selja taha peituda lihtsalt sellepärast, et ta on rikas.»

Briti meedia andmetel on viimase kahe aasta jooksul 30 tuntud inimest võtnud kohtult tõkendi, et varjata oma armuafääri, nende seas ka kuue tippklubi mängijad.

Näiteks eelmisel kuul kirjutas Briti kõmumeedia, et 28-aastasel telestaaril, sarjast Big Brother tuntud Imogen Thomasel oli pooleaastane afäär maailmakuulsa jalgpalluriga, kuid kohus keelas tema nime avaldamast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles