49aastane ettevõtja lasi end võlgade tasumiseks pesuväel pildistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elamispindade väljarentija Julie Stoddern, keda hiljuti karistati 6000 inglise naela suuruse trahviga, sest ta mahutas oma rendipindadele liiga palju üürnikke, kavatseb teha endast paljastavate piltidega kalendri, kirjutab The Sun.

Kalendrit müües loodab ta kaela sadanud trahvist lahti saada.

Pildid olid edeval naisterahval juba varem tehtud, ühtäkki tuli tal lihtsalt idee nendega oma olukorda leevendada.

Foto: Scanpix

Hetkel otsib Julie kirjastajat, kes kalendri valmis teeks.

«Loodan nii oma võlgadest lahti saada,» kommenteeris ta. «Praeguseks olen saanud juba kaks trahvi, esimene oli viie tuhande ringis ja teine umbes tuhandenaelane.»

Esimese trahvi sai naine 2011. aastal, teise kaks kuud tagasi.

«Alustasin hiljuti tööd hooldajana, aga selle eest ei maksta piisavalt. Lisaks piiratakse nüüd üürnike arvu, kellele saaksin elamispinda pakkuda.»

Võla tasumisega hädas oleva naisterahvaga on kontakteerunud päris võõraid ja talle oma abi pakkunud.

Foto: Scanpix

«Üks tegelane ütles, et tal on kasutamisvalmis tank, mille võiksin saada, üks teine pakkus traktorit.»

Julie ei loo endale illusioone – töö hooldajana jätaks ta virelema.

Selle asemel on tarmukas naine teinud teise otsuse. «Keegi ei kuulanud mind, kui neile oma olukorda karjudes selgitada püüdsin, seega otsustasin kasutada raha saamiseks oma keha. Inimesed on mulle öelnud, et mul on teismelise keha.

Mõned noored kutid on koguni öelnud, et mul on kenam tagumik kui nende tüdruksõpradel. Meil on välja vaadatud jaht, et sellega Marazionis varsti veel üks fotosessioon korraldada,» räägib Julie.

Foto: Scanpix

Fotod on üles võetud Camborne´is, Cornwalli lähistel Redruthis ja Londonis, kus Julie lasi end pildistada professionaalsel fotograafil.

Camborne´ist pärit Julie väidab, et on pälvinud kiitust endiste kriminaalide, sõltlaste ja kodutute abistamiseks tehtud vabatahtlikku tööd tehes.

Foto: Scanpix

Viimase karistuse sai naine selle eest, et üüris oma nelja magamistoaga maja välja 11 inimesele. Osa neist elasid autokaravanis maja sissesõiduteel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles