Kas koomik Louis C.K.-d tabab Weinsteini ja Spacey saatus?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis C.K.
Louis C.K. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM/NBC/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Hollywoodis lahvatas umbes üks kuu tagasi seksuaalse ahistamise skandaal, alguses süüdistati produtsent Harvey Weinstini näitlejannade pikaajalises seksuaalses ärakasutamises, siis aga sattus skandaali Kevin Spacey, kelle kohta teatas esmalt Anthony Rapp, et Spacey üritas teda aastaid tagasi vägistada ning hiljem sõnasid sama veel mitmed mehed.

Weinstein ja Spacey kaotasid nii maine kui töö ning läksid Arizona sõltuvusravikliinikusse The Meadows end ravima, edastab The Telegraph.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Remy de la Mauviniere/AP/Scanpix
Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Heiko Junge/Scanpix Norway/Scanpix

Veel mitut Hollywoodiga seotud meest on süüdistatud seksuaalses ahistamises ja vägistamises.

Sel nädalal lisandus nende sekka koomik, 50-aastane Louis C.K., keda süüdistab seksuaalses ahistamises mitu naist, kaasa arvatud naiskoomikud Dana Min Goodman ja Abby Schnacher.

Louis C.K.
Louis C.K. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS/Scanpix

Naiste teatel võttis Louis C.K. end nende juuresolekul paljaks ja hakkas masturbeerima, kutsudes samas neid endaga seksima.

Lisaks kahele nimetatud naisele süüdistavad koomikut ahistamises ka komöödianäitlejad Julia Wolov ja Rebecca Corry. On ka viies naine, kes koomikut süüdistab, kuid ta nimi ei ole teada.

Naiste teatel leidsid ahistamisjuhtmid aset 2000. aastate keskpaigas.

New York Times kirjutas, et tõenäoliselt tabab Louis C.K-d Harvey Weinsteini ja Kevin Spacey saatus ning ka koomik võib töö ja maine kaotada.

Louis C.K.
Louis C.K. Foto: John Plamer/MPI/Capital Pictures/JP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Louise C.K. ega tema esindajad ei ole süüdistus kommenteerinud.

Koomiku uus film «I Love Yoy, Daddy» esilinastus pidi olema eile, kuid see lükati süüdistuste tõttu edasi. Samuti loobus ta esinemast Stephen Colberti jutusaates.

Bostonist pärit koomik, kodanikunimega Louis Székely, sai kuulsaks 1990. aastatel, astudes üles mitmes saates, nende seas ka ülipopulaarses «Saturday Night Live’is».

Samuti on ta mitme huumorisaate stsenarist ning ta on teinud filme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles