Skandaalse vene räppari pöörane pajatus supist ja Eesti presidendist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slava KPSS
Slava KPSS Foto: Instagram

3. novembril Tallinna klubis Tapper lavale astunud skandaalne vene räppar Gnoinõi (tuntud ka kui Slava KPSS, Sonja Marmeladova jt), kodanikunimega Vjatšeslav Mašnov, räägib oma VK.ru videos absurdse mõistuloo vene supist ja Eesti presidendist.

Gnoinõi, kes vahetult enne Eestisse tulekut kodumaal kere peale sai, jutustab videos oma kannatustest rongis.

Nimelt ei jõudnud ta enne Vene-Eesti piiri söömas käia ja suundus restoranvagunisse einet võtma alles Eesti pinnal. Kuid seal, oh imet, polnudki enam suppi.

«Küsisin supikest ja siis selgus, et mingit suppi enam saada ei ole võimalik. Kokk rääkis, et supp valatakse lihtsalt tee peale maha. Borš, hapukapsasupp, rassolnik. Et ühtegi tilka vene suppi ei satuks Eestimaa pinnale.»

Hiljem öelnud samas rongis viibinud teine vene räppar Han Zamai Gnoinõi jutu järgi, et nägi pealt, kuidas kõik tegelikult oli.

«Mahavalatud supp valgus teeaukudesse. Sinna jooksis president, Kersti Kaljulaid, ja lihtsalt helpis nendest aukudest vene suppi. Helpis, muudkui helpis, niimoodi lurinal. Vene supikest.»

Mis sõnumit see lugu kannab või siis ei kanna, jäägu igaühe enda otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles