See video annab hagu teooriatele, et Donald Trump ei oska lugeda (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: JIM WATSON/AFP

USA president Donald Trumpi saadab skandaal skandaali järel. Populaarne on ka vandenõuteooria, et mees ei oska lugeda.

Selle aasta alguses hakkas levima teooria, et Trump kukuks läbi kõige algelisemast kirjaoskustestist, kuna tema sotsiaalmeediapostitused on täis vigu ja ta eelistab televisiooni raamatutele. President tegi endale karuteene, kui säutsus ühe raamatu kohta, kuid jäi hätta selle pealkirjaga.

Lõuna-Koreas filmitud video õhutas taas kuulujutte, et Trump ei oska lugeda. Või vähemalt ei oska ta seda kuigi hästi.

Videos saab näha, kuidas Trump üritab lausuda lihtsaid tervitussõnu, kuid välja tuleb arusaamatu jama, mis kõlab eesti keeles umbes selliselt: «Meie rahvad meenutavad üheskoos maailmale nende ühiskondade piiritut potentsiaali, kes valivad türannia asemel vabaduse ja kes seavad vabad. Ja me vabastame, ja me ohverdame, ja me loodame, ja me teeme asjad kauniks, eriti teie rahva püüdlused.»

[Together our nations remind the world of the boundless potential of societies that choose freedom over tyranny and who set the free. And we will free, and we will sacrifice, and we will hope, and we will make things beautiful, especially the aspiration of your people.]

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles