Liisa Leetma tunnistab südamlikus kirjas läbipõlemist: freaking raske on endaga toime tulla (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Street Mirror Expo 2016 melu Kultuurikatlas, Liisa Leetma
Street Mirror Expo 2016 melu Kultuurikatlas, Liisa Leetma Foto: Erlend Štaub

Sotsiaalmeedia- ja meigiguru Liisa Leetma tunnistas avalikus kirjas, et ta põles läbi.

«Annan endast kõik, et inimesed, kellega kokku puutun kodus või tööl, oleksid õnnelikud. Selle juures püüan ennast mitte unustada. Viimased päevad panevad mind kuidagi eriti proovile. Mu tuju muutub kümme korda päevas masekast rõõmupisarateni. Freaking raske on endaga toime tulla. Olen lihtsalt ennast üle töötanud, daz it,» tunnistab Leetma instastooris.

«Kuskilt maalt saab see lõputult näpistatud energia otsa ja oledki miinustes, läbipõlenuna iseendaga võitlemas. Ma ei virise ega nõua kergemat koormat. Need on minu valikud ja pean toime tulema.»

«Mida ma öelda tahan, on see, et mitte keegi pole selles üksi. Me kõik elame läbi omad masekad täna või paari kuu, aasta pärast. Tähtis on mõista, et mitte keegi pole nende murede lõksus üksi, vaid igaüks su kõrval proovib enda omades lahti rabeleda. Sinu ja minu kurbus on sama, lihtsalt põhjused on erinevad.»

Liisa lisab, et maailm vajab rohkem kaastunnet ja ühtehoidvust.

«Peame aru saama, et olgu me pealtnäha kui erinevad tahes, ühendab meid sama luu ja nahk, samad rõõmud ja raskused. Ma olen ilmselt üks neist paljudest, kes kõik mured endasse hoiab, kartes teisi koormata. Kutsun endasuguseid totusid olema avatum ja saama aru, et iga mure jaoks on keegi, kes oskab sind aidata,» räägib Leetma.

«Julge kurta, julge aidata! Hoiame rohkem kokku ja usu mind, maailm on juba palju parem paik!» julgustab ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles