«Enesepiitsutamise» tagajärg? Sandra Vabarna 100 päeva väljakutse viis tervise!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Vabarna
Sandra Vabarna Foto: Instagram

Eesti ühe edukaima etnobändi Trad.Attack! naisliige Sandra Vabarna võttis septembri alguses ette 100 päeva väljakutse ja distsiplineeris end regulaarselt liigutama, tegelema joogaga, toituma tervislikult, harjutama iga päev pilli ning vältima alkoholi. 

Sandra teatas 1. septembril enda 100 päeva väljakutsest ning on inimesi hoidnud kursis enda igapäevatoimingutest sotsiaalmeedia vahendusel. Veel 10 päeva tagasi kirjutas Sandra, kuidas enesetunne on tänu liikumisele, toitumisele, reikile ja joogale parem ning keha ja meel on väga rahul. «Üldiselt olen rõõmsam, õnnelikum ja ärritun palju vähem,» kirjutas Sandra. «Pidin ostma ka number väiksemad riided,» lisas ta.
Kõik on aga muutuses ja kui Sandra Ameerika kontsertreisilt saabus, külastas teda külmetus. «60 päeva on läbi 100 päeva väljakutsest! Kui pärast 50. päeva olid ainult positiivsed vibratsioonid, siis viimased kümme päeva olen olnud ka vahepeal negatiivsete emotsioonide ja jaheda kliima meelevallas. Tulemuseks on väsimus ja külmetus.»
Soovime Sandrale kiiret paranemist! 

 

60 päeva on läbi 100 päeva väljakutsest! Kui pärast 50ndat päeva olid ainult positiivsed vibratsioonid, siis viimased kümme päeva olen olnud ka vahepeal negatiivsete emotsioonide ja jaheda kliima meelevallas. Tulemuseks on väsimus ja külmetus. Hea uudis on aga see, et jätkuvalt olen igapäevaselt tegelenud jooga, reiki ja erialaga. Spordi tegemisega olen ka graafikus. Sammudega pidin ühel päeval piirduma 5000, sest palavik niitis jalust. Aga muudel päevadel tuli ikka üle 10000! Ka toitumisega on suhteliselt hästi läinud ja seda on näha ka kaalunumbris, sest kadunud on juba üle 4kg. Kuna 60 päeva jooksul on olnud mõnedes väljakutsetes väikseid libastumisi, siia otsustasin viimased 40 päeva panustada 100% ja teha kõik nii nagu plaanitud! Seda soodustab ka muidugi see, et oleme tagasi Eestis! Elame, näeme! #väljakutse #tervis #heaenesetunne #jooga #sport

A post shared by Sandra Vabarna (@sandravabarna) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles