Kuidas näha välja nagu miljon dollarit? Sünnipäevalps Merle Palmiste teab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste
Merle Palmiste Foto: Heigo Teder

"Minu nõrkus on pesu ja lõhnad. Need asjad, mis on enda jaoks ja teistele peidus," avaldab tänane sünnipäevalaps Merle Palmiste. Lisaks parfüümidele ja pesule on Merlel veel kolmaski nipp varuks - punane huulepulk töötab alati! Kuid mida kõike peidab Palmiste oma kosmeetikakotis?

Merlel on tegelikult kaks peeglilauda - üks kodus ja teine teatri garderoobis. See tähendab, et tema loendamatust parfüümikogust jõuab osa hoopis teatrisse. Merle on laval kasutanud erinevaid lõhnu, et rolli paremini sisse elada. 

"Näiteks, kui hakkasime "Kirsiaeda" tegema, siis ostsin ühe kuldses karbis Guepardi lõhna, see lõhnapudel meenutas mulle Vene Draamateatrit. Lisaks tundsin, et see sobis minu kehastatud tegelasega," räägib ta Stellariumile.

Kosmeetika toodete juures mängib Merle jaoks suurt rolli disain. Näitleja leiab, et täiuslikult disainitud huulepulgad, puudritoosid ja parfüümid loovad buduaariliku emotsiooni. 

Mis leidub aga Merle Palmiste kosmeetikakotist ka kuidas näeb välja tema isiklik garderoob teatris? Vaata siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles