Need säravad Eesti staarid on siiani keskkoolihariduseta (18)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu.
Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga Foto: Viktor Burkivski

Kas ellujäämiseks on vaja kõrget haridust või haritust? Seda üliolulist "et elus läbi lüüa, on vaja..." tundi ei ole veel meie haridussüsteemi sisse pandud. Nii on mitmed Eesti staarid otsustanud järgida "südame häält", isegi kui on selleks pidanud katkestama õpingud. 

Eesti mahemoe lipulaev LAV ORGANIC LIFESTYLE avas uue esinduse Foorum Keskuses, Beatrice
Eesti mahemoe lipulaev LAV ORGANIC LIFESTYLE avas uue esinduse Foorum Keskuses, Beatrice Foto: Kalev Lilleorg

Beatrice Fenice - šampanjarestorani Mull perenaise ja modelliagentuuri omaniku kohta võib vaid öelda "naine nagu kameeleon". Sellel aastal võttis Beatrice ette väljakutse ja kandideeris kohalike omavalitsuste volikogude valimistel erakonna Meie Tallinn ridades. Valimistulemus jäi küll nõrgaks piirdudes 16 hääletulemusega, aga julge hundi rind on rasvane. 

Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga Foto: Viktor Burkivski

Kerli Kõiv - Kas väikeslinna tüdrukut oleks saatnud selline edu, kui ta poleks oma kutsumust järginud, kooli pooleli jätnud ja teisele poole maakera lennanud.
Ameerikas karjääri teinud 30. aastast lauljatari võib kindlasti nimetada Eesti üheks edukaimaks muusikuks pop-muusika valdkonnas. 2017. aastal konkursil "Eesti Laul" teisele kohale tulnud Kõiv on öelnud tabavad mõtted: "Läbikukkuda ei saa, kui järgid oma südame häält.  Ei ole vahet, mida keegi sinust arvab. Inimesi tegelikult ei huvita, mida sa teed. Võib olla on maailmas üks - kaks inimest, keda päriselt südames sügavuti huvitab, mida sa teed. Ülejäänud võivad sinust viis sekundit mõelda või rääkida, tegelikult oled nende jaoks tühi koht. Keegi ei arvagi sinust mitte midagi." 

Model Carmen Kass on the runway at Dsquared2's fall 2010 show at Corso Italia.
Model Carmen Kass on the runway at Dsquared2's fall 2010 show at Corso Italia. Foto: Davide Maestri/Dsquared2

Carmen Kass - Eesti supermodell kandideeris europarlamenti 2004. aastal olles erakonna Res Publica liige. Segadust Eesti kuulsaima tippmodelli haridusega on olnud piisavalt. Naine on avalikult öelnud, et omab keskharidust kuid hiljem siiski tunnistanud enda valet. Ametlikult on Carmen põhikoolihariduse tunnistuse saanud kätte aastal 1993 Paide Ühisgümnaasiumist. 

Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas.Karmen Pedaru
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas.Karmen Pedaru Foto: Erlend Štaub

Karmen Pedaru - Elu24 toimetusele teadaolevalt on ka teine moeorbiidil tiirlev supermodell keskhariduseta. Kehrast pärit kaunitar on küll kodulinna heldelt aidanud: aastal 2015 annetas Karmen ajakirja Hello! fotode eest teenitud 300 eurot Anija valla vähekindlustatud peredele, on neiu juba varakult soovinud "külaelust" minema pääseda.
Karmen on aastaid tagasi veebilehele Net-A-Porter ajakirjale The Edit rääkinud sellest, kuidas tema karjäär alguse sai. Nimelt pakuti Karmenile 15-aastasena modellitööd ja samal ajal kohta Eesti jalgpallinaiskonnas. "Valisin modellinduse. Tahtsin lihtsalt Eestist välja saada. Oleksin välja saanud ka rahvusmeeskonnas mängides, kuid ainult Balti riikidesse, mitte kaugemale. Tahtsin Eestist väga-väga kaugele saada. Mul oli sellest kohast kõrini."

Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Ragnar Klavan - Eesti säravaim jalgpallur, kes lõi eelmisel aastal käed jalgpalliklubiga Liverpool, katkestas õpingud Audentese Erakooli viimases klassis. Põhjuseks tol ajal FC Floras mänginud Klavanil olid koolitundide ja trenniaegade kattumine. Hetkel kuulub sportlane maailma ühe parima jalgpalliklubi ridadesse.

 

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles