Arter: glamuuritar Laura Kõrgemäe elab glamuurita (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Erakogu

Sel ja eelmisel nädalal promotüdrukute süüdistuslaviini alla sattunud endine Eesti miss ja modell Laura Kõrgemäe, kes on aastaid kehastanud seltskonnaüritustel ihaldusväärset glamuuritari, elab tegelikult kahekesi koos oma kuueaastase pojaga Tallinnas kolmetoalises üürikorteris ega oma isegi autot, millega ringi sõita.

Homses Postimehe Arteris ilmuv lugu Kõrgemäest toob välja, et tema välise sära varju peitub tegelikult vastuolulise elukäigu ning äärmiselt keerulise iseloomuga inimene. Ühelt poolt on 31-aastane Kõrgemäe naine, kes on pakkunud oma tuntud ja edukate elukaaslastega rohkelt kõneainet kollasele ajakirjandusele, ent teisalt on ta inimene, kes on valmis astuma kompromissitusse võitlusse igaühega, kes võiks tema pere ja lähedasi veidigi ohustada. Kõrgemäe on nimelt kasvanud üles isata, kes suri siis, kui ta oli kõigest kuuene. Tema ema jäi noorelt, 25-aastaselt koos tütre ning Laurast kaks aastat noorema vennaga mõneks ajaks üksinda.

Laura Kõrgemäe 2005.a.
Laura Kõrgemäe 2005.a. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kõrgemäed tundvad inimesed, kellega Arter vestles, rääkisid, et kuigi Kõrgemäe murdis juba koolitüdrukuna rahvusvahelisele missivõistluste karussellile, on tema väliselt tugeva ja jõulise natuuri taga kumamas endiselt sisemist ebakindlust, mida ta on kompenseerinud, sättides end avalikul areenil kauniks ja ihaldatuks. Sedasi on ta püüdnud Arteri allikate sõnul veenda nii ennast kui teisi, et tal läheb alati hästi.

Samas on seltskonnaeluga kursis inimesed märganud, et viimastel aegadel on Kõrgemäe glamuuriüritustelt taandunud. See on seostatav Invidia agentuuri rajamisega kolm aastat tagasi, poja suuremaks saamisega ning hooldekodus viibiva seitsmekümnendates vanatädiga, kellele Kõrgemäe on eestkostjaks.

Kuigi paljud promotööd teinud tüdrukud on süüdistanud Kõrgemäed enda ja teiste vahendamises rikastele ja vanadele välismaa meestele, leidub Invidia agentuuri neiude hulgas ka neid, kes kutsuvad teda tänutundest teiseks emaks. Näiteks mullusel Weekendi festivalil Pärnus, kus oli promotööd tegemas ligi 70 Invidia tüdrukut, oli Kõrgemäe sõlminud lepingu Taxifyga, et kõik tüdrukud saaks pärast pikka tööpäeva koju sõita, ning nende taksoarved kinni maksnud.

Põhjaliku pildi Laura Kõrgemäe komplitseeritud loomusest, varasematest eluvõitlustest ja samuti skandaalidest saate homsest Arterist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles