«Radar» Malaisiast: kurikuulsad külmkapid on päriselt olemas (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe nädala eest lahvatanud ahistamisskandaal endise peaministri Taavi Rõivase ümber on jätnud õhku küsimuse - kumb pool räägib tõtt?  «Radari» peatoimetaja Marii Karell lendas Kuala Lumpuri kohale ja näitab esmakordselt Eesti avalikkusele kurikuulsat baari, kus väidetav ahistamisjuhtum toimus.

Kumb pool on ohver - kas naine, kes väidab, et Rõivas teda ahistas, kiskus kleiti üles ja suudles; või Rõivas, kelle versiooni kohaselt toimus ainult tantsimine ja seetõttu on teda avalikkuses teenimatult mustatud? Kanal2 telesaade otsustas minna asja koheapeale uurima.

Traders Hotel'i Skybar Kuala Lumpuris on üks kohaliku ööelu maamärke. Nii nagu neljapäeval viis nädalat tagasi, oli ka eilsel ööl seal kurikuulsas baaris palju rahvast ja melu. DJ-puldis oli kohalik resident DJ Fasha, kes ka sel õhtul kui Eesti delegatsioon baari külastas, rahvale muusikat valis.

Palju tähelepanu sellest kurikuulsast õhtust 21. septembrist on pälvinud intsident, kus üks naine kukkus basseini. Kohapealne ülevaatus näitas, et basseini pole tõesti mingi ime kukkuda, sest põranda ja basseini vahel on ülikitsas riba, mis muide, on ka väikese kallaku all.

Niisamuti vajas kinnitust fakt, kas tantsupõranda ja baari vahel on ikkagi külmkapid, kuhu Taavi Rõivas sai naisterahva lükata, et teda seal võõraste pilkude eest varjatult suudelda ja kleiti üles kiskuda. Radari vaatlus tuvastas, et selline privaatsem koht on baaris tõesti olemas. Ühtlasi on kõikjal baaris turvakaamerad, kaasa arvatud selles külmkappidega nurgas. Kas need midagi ka salvestavad? Ja kes nägi, kas Taavi Rõivas suudles ja käperdas naist - neile küsimustele otsib vastust teisipäevane Radar, mis algab kell 20 Kanal 2-s.

Antud loo juurde lisatud videost näete, missugune näeb välja nimetatud SkyBar ja kus asuvad sealsed külmkapid.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles