Conan torkas õelalt Eesti naisi: modelle saab eksportida Eestist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe 2014. aastal
Laura Kõrgemäe 2014. aastal Foto: «Reporter» / Kanal 2

Eilses Conani jutusaates räägiti Ameerika pesaballiliiga finaalseeriast ning visati nalja selle üle, mida erinevad maailma riigid sellele suurüritusele võiksid anda. 

Conan naljatas, et ravimid/narkootikumid võiksid tulla Venemaalt, head mängijad Kuubalt ja Venezuelast, võidu tähistamiseks šampus Prantsusmaalt, publikut üleval hoidmiseks kohv Keeniast ning modellid Eestist. 

Kõrgemäe skandaali saab Conani saates näidatuga seostada, sest mees viitas otseselt sellele, et Eestist saab ilusaid naisi/modelle USAsse eksportida/kupeldada. 

World Series on pesapalliliiga Major League Baseball (MLB) finaalseeria. Esimest korda toimus see võistlus 1903. aastal. Finaalseerias osalevad National League'i meister ja American League'i meister. World Series on toimud igal aastal, välja arvatud 1904. aastal, kui National League'i meister New York Giants keeldus mängimast American League'i meistri Boston Americansiga, ning 1994. aastal seoses mängijate streigiga.

World Seriesi võitja saab auhinnaks Commissioner's Trophy. Mängijad, treenerid ja muud meeskonnaga seotud isikud saavad võidu eest mälestuseks World Seriesi sõrmuse. World Seriesi võitjaks tulnud meeskond kutsustakse traditsiooniliselt Valgesse Maja USA presidendiga kohtuma.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles