Ameeriklanna päästis triatlonil kaasvõistleja elu ja võistles siis lõpuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teresa McCoy triatloni finišis.
Teresa McCoy triatloni finišis. Foto: Bay News 9

Ameeriklanna Teresa McCoy ei saanud küll Floridas St. Petersburgis peetud triatlonivõistlusel esikohta, ometi on ta sattunud meedia tähelepanu keskpunkti – 37-aastane naine tõusis võistluste kangelaseks, päästes ühe kaasvõistleja elu.

McCoy oli lõpetamas jalgrattasõitu, kui märkas, et üks keskealine mees on kokku kukkunud, vahendab St. Petersburg Times.

Ajalehe andmetel tundis McCoy mehe ära, kuna oli vahetult enne starti temaga pisut juttu puhunud.

Enne McCoyd jõudsid mehe juurde politseinikud, kes arvasid, et tal on mingisugune haigushoog, ent kui McCoy temani jõudis, selgus, et mehel polnud pulssi.

Tampa haiglas medõena töötav McCoy asus mehele kunstlikku hingamist tegema, ent kuna see tulemust ei andnud, palus ta politseinikel otsida defibrillaator (elektriline südamestimulaator), mis ka leiti. Pärast paari elektrišokki tuli mees lõpuks teadvusele. Ta viidi haiglasse, kus tuvastati, et ta oli saanud südamerabanduse, aga temaga saab kõik korda.

«Olen nii õnnelik, et ta on elus,» tunnistas McCoy. «Pidin sel nädalavahetusel Põhja-Carolinas olema, aga käisin seal hoopis eelmisel nädalavahetusel. Tundsin, et jumal pani mind sellel ajahetkel sellesse kohta. Olin tema ingel.»

Pärast mehe elu päästmist ronis McCoy ratta selga tagasi, lõpetas rattadistantsi ning suundus seejärel jooksurajale ja jõudis ka edukalt finišisse.

Vaata videot McCoy intervjuust siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles