Mihkel Raud avalikustas, miks ta Padarilt «seda» küsimust ei küsinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Liis Treimann / Postimees

Muusik Tanel Padar andis Mihkel Raua saates esimese intervjuu pärast tema ja ta endise elukaaslase Kristel Mardisoo ümber lahvatanud suhteskandaali. Saate vaatajad ning meedia olid marus: miks ei küsinud Raud Padarilt skandaali tagamaid ning 

«Ma ei küsinud seda sellepärast, et mind lihtsalt ei huvitanud see,» rääkis Raud Eesti Ekspressile

Septembri lõpus plahvatas uudispomm, et Taneli elukaaslane Kristel Mardisoo on tegelikult laulatatud Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga. Kristel tunnistas, et ta on tõesti veidi üle aasta abielus Metsamaaga. Tanel oli intervjuuni madalat profiili hoidnud.

Mihkel Raud otsustas 21. septembril eetrisse läinud vaatajate kiivast huvist hoolimata Taneli eraelu mitte puudutada ja küsis hoopis «selle» küsimusena, kas Mihkel Raud on parem staarisaate kohtunik kui Tanel Padar.

Seejärel läks jutt täielikult Padari muusika peale. Tanel selgitas, et uus ansambel erineb The Sunist nii muusikapildi kui kõla mõttes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles