Intensiivravis viibiv Robbie Williams jätab kontsertturnee pooleli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Dave Hogan/AP/Scanpix

Briti popstaar Robbie Williams teatas, et viimasel viiel nädalal ei ole ta tervis hea olnud ja tervisetesti tulemused näitasid, et ta vajab haiglaravi ning selle tõttu katkestab ta kontsertturnee.

43-aastasel muusikul oli käsil The Heavy Entertainment Show Tour ning järgmised kontserdid pidid toimuma Venemaal Moskvas ja Peterburis, edastab mirror.co.uk. 

Williams selgitas Twitteris oma 2,64 miljonile jälgijale, miks ta esinemistesse pausi teeb.

Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Nick Ansell/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Olen viimasel viiel nädalal vaevelnud terviseprobleemide käes. Kahjuks läks tervis turnee viimases veerandis nii halvaks, et pean tuuri katkestama. Tahtsin esineda ka Moskvas ja Peterburis, kuid testid näitasid, et pean end ravima ja ma läksin intensiivravisse,» teatas laulja.

Ta lisas, et viimati katkestas ta kontsertturnee halva tervise tõttu 1998. aastal ning ta tänab oma fänne, kes teda oma mõtetes ja sõnumitega toetavad.

«Olen oma elu muutnud, olen juba ammu taimetoitlane ning tegelen jooga ja pilatesega. Vahel luban siiski ka rämpstoitu ja petan end sellega. Pean nüüd end ravima ja tänan positiivsete soovide eest,» lisas staar.

Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Williams tunnistas mõnda aega tagasi, et on lasknud oma välimust kohendada, et noorem välja näha. Ta lasi botoxit ja kortsude täidet panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles