Palju õnne! Daniel Levi Viinalass saab isaks: meie palvetele on vastatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi Viinalass
Daniel Levi Viinalass Foto: Instagram

Armastatud laulja, Daniel Levi Viinalass, kes hetkel naerutab eestlaseid talendisaates «Su nägu kõlab tuttavalt», teatab sotsiaalmeediakanali Instagram vahendusel rõõmsast beebiuudisest. 

«Lugu on selline, aasta tagasi olime me lapseks valmis, kuid siis see ei juhtunud. See aasta on olnud meile õppetund kannatlikkuse vallas ja nüüd on meie palvetele vastatud. Me oleme väga põnevil, et oleme nüüd lapseootel. Aitäh toetuse ja heade soovide eest! Meie laps on juba praegu väga armastatud. Me ei jõua ära oodata,» kirjutab Daniel Instagramis. 
 

Eesti Laul 2015 aftekas.Daniel Levi oma kaasaga
Eesti Laul 2015 aftekas.Daniel Levi oma kaasaga Foto: Viktor Burkivski

Daniel ja tema psühholoogist elukaaslane Eleri abiellusid kuus aastat tagasi suvel. Daniel on meenutanud hetke, mil ta tutvustas oma tulevast abikaasat vanematele: 
«Olime sõbrad juba teisest klassist, seega esimest hetke ei mäleta, kuna sellest on kakskümmend aastat möödas. Küll mäletame mõlemad, et meie vanemad kohtusid teise või kolmanda klassi klassiõhtul, kus pidime oma vanematele singivõileibu tegema. Nad istusid ühes lauas ja ajasid juttu. Meie suhtele said vanemad jälile enne, kui ise saime. Olime aasta parimad sõbrad, nagu sukk ja saabas, suhe oli aja küsimus. Kui me neile oma suhtest lõpuks rääkisime, tuli vanematelt vastuseks, et me juba teadsime,» on Daniel rääkinud ajakirjale Kroonika antud intervjuus.
Elu24 toimetus soovib õnne Danielile ja Elerile! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles