Armastus tööpostil: Eesti staarid, kellel kireleek lõkkele löönud töömesilasi mängides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Liina Raud
Mihkel Raud ja Liina Raud Foto: Instagram

Armastus ei küsi aega ega kohta. Paljud armuromaanid on alguse saanud tööl olles. Nii on ka meie Eesti tuntud inimeste seas imelisi paare, kellel armulõõm on lõkkele löönud täiesti ootamatult tööpostil.

Liina ja Mihkel Raud
Liina ja Mihkel Raud Foto: Instagram

Mihkel Raud ja Liina Raud - Menusaate «Kolmeraudne» saatejuht ja talendisaate «Eesti otsib superstaari» kohtuniku Mihkel Raua ja juuksuriametit pidava Liina Raua (neiupõlvenimega Vahter) pilgud kohtusid aastal 2006, kui nooruke neiu Vahter osales talendisaate esimesel hooajal. 2012. aastal nähti Mihklit ja Liinat tihti avalikes kohtades koos liikumas. Kuigi noored tollal ühistest «projektidest» ei maininud, säras 2013. märtsis «Kolmeraua» saates Mihkel Raua sõrmusesõrmes kuldne rõngas. Samuti ei varjanud tol ajal noorpoliitiku karjääri alustanud Liina Vahter sotsiaalvõrgustikus Facebook, et temast on saanud proua Raud. Hetkel elab perekond Raud koos kahe lapsega Ameerikas, California osariigis. 

Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius Foto: Erlend Štaub

Saara Kadak ja Märt Pius - Näitlejapaari teed said kokku varalahkunud kirjaniku Margus Karu romaani «Nullpunkt» samanimelise seriaali võtteplatsil 2014. aastal. Tol ajal Rakvere Teatri näitlejate hulka kuulunud Saara Kadak mängis Bianka-nimelist neiut, kellega tal oli vastuoluline sõprussuhe peaosatäitja Johannesega, keda mängis Tallinna Linnateatri näitleja Märt Pius. Saara jagas vahetult enne seriaali ekraniseerimist ERR´ile antud intervjuus, et omavaheline koostöö Märt Piusiga on klappinud suurepäraselt: «Ta on väga asjalik ja teab, kuidas olla ja mida teha kaamera ees. Turvaline ja meeldiv partner.» rääkis Saara enda tulevasest elukaaslasest. Noored avalikustasid romantilise suhte 2015 aasta kevadel ning kihlusid eelmise aasta suvel. Näitlejate peres kasvab pisike tütreke Susanna, kes nägi ilmavalgust 25. märtsil.
 

Tallinna Linnateater tähistas oma 51. sünnipäeva!Noored näitlejad Priit Pius ja Maiken Schmidt
Tallinna Linnateater tähistas oma 51. sünnipäeva!Noored näitlejad Priit Pius ja Maiken Schmidt Foto: Tiit Mõtus

Maiken Schmidt ja Priit Pius - kaunis näitlejapaar tutvus ülikooliaastatel kui astuti ühiselt õppima EMTA lavakunstikooli. Aastal 2012 kutsus Tallinna Linnateatri juht Elmo Nüganen andekad noored enda teatri «tiiva alla». Pikalt salajas hoitud romantiline suhe Priidu ja Maikeni vahel tuli avalikuks eelmise aasta kevadel. Eelmisel nädalal teatasid hetkel ühed nõutuimad näitlejad, et peagi on nende ellu oodata perelisa.

Tanja Mihhailova-Saar koos abikaasa Mikk Saarega
Tanja Mihhailova-Saar koos abikaasa Mikk Saarega Foto: Instagram

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar - 10 aastat koos olnud lauljapaar said lähemalt tuttavaks aastal 2008, kui mõlemad olid kaastegevad muusikalis «Chicago». Mikule oli särav Tanja jäänud juba varem silma, kuid tollal olid mõlemad veel kinni eelmistes suhetes. Mikk on aastaid tagasi antud intervjuus ajakirjale Kroonika öelnud, et nende suhe lauljannaga sai alguse heast seksist. Mikk ja Tanja abiellusid eelmise aasta kevadel romantilises Toscana piirkonnas Itaalias.

Tenniseturniir Rixos Cup meeleolukas afterparty.Kohal olid ka Kerttu ja Jüri Mõis
Tenniseturniir Rixos Cup meeleolukas afterparty.Kohal olid ka Kerttu ja Jüri Mõis Foto: Viktor Burkivski

Jüri Mõis ja Kerttu Ollmann - See oli 1996. aastal, kui Kerttu, kes on Mõisast ligi viisteist aastat noorem, töötas siis oma tulevase abikaasa sekretärina. Neiu pole kunagi teinud enda ja ülemuse suhetest saladust ning on kommenteerinud ajakirjale «Kroonika»: «Hansapanga laienemisel otsustasid pangajuhid valida igaüks endale panga töötajate hulgast sekretäri. Mina jäin silma Jüri Mõisale.» Eesti ühe rikkaima naise Tiina Mõisa endine abikaasa Jüri Mõis abiellus sekretäriga 1999 aasta oktoobris.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles