«Rannavalve» staar tuli avalikkuse ette: mind vägistati 22-aastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress, Donna D'Errico, who appeared in the original television series, is seen on the red carpet at the premiere of the film Baywatch in Miami Beach May 13, 2017.  REUTERS/Andrew Innerarity
Actress, Donna D'Errico, who appeared in the original television series, is seen on the red carpet at the premiere of the film Baywatch in Miami Beach May 13, 2017. REUTERS/Andrew Innerarity Foto: Andrew Innerarity/REUTERS

Endine «Rannavalve» staar Donna D'Errico avalikustas kolmapäeval õudse üleelamise oma minevikust.

49-aastane D'Errico, kes mängis kuulsas sarjas aastatel 1996-1998, rääkis saates «Inside Edition», et teda vägistati 22-aastaselt. 

Rünnak leidis aset puhkuse ajal Floridas Panama City Beachis. Naise sõnul eraldus ta sõpradest tualetti otsides, kui võõras mees temast kinni haaras ja autosse sundis. Mees viis ta üksildasse kohta ja vägistas ta.

«Kartsin, et ta paneb oma teole punkti ja tapab mind,» rääkis naine. Mees jättis D'Errico ihualasti pimedasse metsa ning naine jõudis maanteele, kus ta pidas kinni mööduva veoki.

«Ma rääkinud sellest kellelegi, sest ma tundsin juhtunu pärast nii suurt häbi. Hakkasin ennast süüdistama, et selliselt riides olin. Arvasin, et see oli täielikult minu süü, sest ma riietusin liiga seksikalt,» tunnistas näitlejanna.

D’Errico ütles, et talle andis julgust oma looga avalikkuse ette tulla internetiaktsioon #MeToo, milles tuhanded naised on jaganud enda kogemusi ahistamise ja seksuaalvägivallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles