Video: vaata, milline luksus ootas seksilõksu püütud Eesti tüdrukuid USAs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naples Bay Resort
Naples Bay Resort Foto: Naples Bay Resort

Kolmapäeval jõudsid avalikkuse eete süüdistused sellest, kuidas eksmiss Laura Kõrgemäe on meelitanud oma promoagentuuri Invidia vahendusel Eesti tüdrukuid välismaa rikkuritele seksiteenuseid pakkuma.

Muster oli paljude tüdrukute puhul sama - Tallinna vanalinna restoranis toimunud kohtumisel tehti pakkumine USAsse missivõistlusele minna. Laura, I.J. Zand ja Oliver Moosus rääkisid sellest kui toredast reisist, kus saab lõbutseda ja pidutseda.

Floridasse Naples Resorti kohale jõudes ootas neidusid ees aga hoopis miski muu kui lõbus poodlemine, palmid ja missivõistlus, vahendas «Seitsmesed uudised».

«Hakkasin kohale jõudes juba aimu saama, kui ma nägin teisi tüdrukuid. Siis hakkasin vaikselt aimu saama, et kõik on ikka väga-väga kahtlane. Teised tüdrukud olid ka ju eestlased, siis rääkisin nendega. Sain nendelt väga otsest informatsiooni, mis nad on pidanud seal tegema,» kirjeldas ohver.

Naples Bay Resort on kuurort ranna ääres, kus külastajaid hellitatakse luksuslike teenustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles