Jana Pulk: tempo on nii hull, et paljud asjad jäävad läbi elamata

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Pulk.
Jana Pulk. Foto: SCANPIX

Jana Pulk (29), kes hakkab juhtima sel reedel, 6. mail avatavat ööklubi nimega Teater, tunnistas ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et tema oma elu on pea nullilähedane, sest lisaks uuele ametile jätkab ta ka Fallen Angelsi üritustega ning õpib ülikoolis meediat.
 

«HIljuti sõitsin sõbrannaga ringi ja tema kõrval räägib, et vaata, Jana, kui ilus on õues, kevad on käes ja loodus ärkab. Ma ütlesin selle peale vaid, et jajah. Ma ei tunne seda. Tempo on nii hull ja teen nii palju, et olulised asjad jäävad lihtsalt läbi elamata,» rääkis ta.

Jana ütles veel, et armastab ja fännab oma tööd, kuid tahaks siiski, et tal keegi kõrval oleks. «Tahaks kõike. Et oleks hea suhe, produktiivne töö. Keegi võiks mulle öelda, kuidas see võimalik on. Mul on tunne, et ma oskan ühte või teist, aga mõlemat ei oska,» tunnistas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles