Mees põgenes kurja naise eest 10 aastaks metsa elama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Applegate
Malcolm Applegate Foto: Emmaus Greenwich

Briti mees võttis kurja naise eest pääsemiseks kasutusele äärmuslikud meetmed.

Malcolm Applegate põgenes salaja kodust, kui tema abikaasa hakkas üles näitama kontrollivat käitumist, vahendab The Independent.

Applegate läks metsa ja magas lageda taeva all kohaliku eakate keskuse lähedal, kus ta varem aednikuna töötas. Mees elas metsas kümme aastat, kuni ta kolis Londoni kodutute varjupaika Emmaus Greenwich.

Applegate võttis üle kümne aasta esimest korda ühendust oma õega, kes teda surnuks pidas.

Mees avalikustas oma loo Emmaus Greenwichi veebilehel.

«Ma töötasin Farnborough's 25 õnnelikku aastat aednikuna. Jumaldasin seda tööd ja armastan aedade hooldamist praegugi. Pärast abiellumist muutus mu elu järjest rahutumaks. Mida rohkem tööd tegin, seda vihasemaks mu naine sai - talle ei meeldinud, kui ma pikemat aeg majast väljas olin. Kontrolliv käitumine läks üle käte ja ta nõudis, et vähem tööd teeksin. Üritasin pikka aega abielus püsida, kuni otsustasin jäädavalt lahkuda,» seletas mees. «Kellelegi, isegi perekonnale, sõnagi ütlemata pakkisin asjad ja lahkusin. Läksin kümneks aastaks kaduma.»

Applegate'i sõnul meeldis talle metsas elada, kuid kodutute varjupaigast kuuldes otsustas ta, et talle sobib see paremini. Praegusel ajal teeb Applegate juhutöid ja kogub raha heategevuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles