Rusikakaklus ööklubis, napsine Weekend ja Malaisia ahistamisskandaal: Taavi Rõivase värvikas peominevik (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: SCANPIX

Värskele abielumehele Taavi Rõivasele on tehtud karm ahistamissüüdistus. Malaisia visiidil olnud äridelegatsioon läks pärast ametlikke üritusi (sh Taavi Rõivas) baari lõõgastuma, kaasa kutsuti ka Malaisias töötavaid eestlasi ja teisi, kellega visiidil tutvuti, peamiselt naisi. Vähemalt üks eestlasest naine sattus ka agressiivse seksuaalse ahistamise ohvriks, veel kaks naist kogesid peol soovimatuid lähenemiskatseid. See ei ole ainus skandaal, mis Taavi Rõivasel pärast väljas purjutamist esile on kerkinud:

2007. aasta oktoobris sattus Rõivas pärast reformipartei volikogu istungit Pärnu Strandi ööklubisse tantsu vihtuma, mis päädis mehele haiguslehega, sest ühe purjus peolise rusikahoop purustas poliitiku ninaluu. Rusikakangelane ise pääses putku, sest turvamehed lahutasid samal ajal meestekemmergus puhkenud kaklust. 

Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Peeter Langovits

Taavi Rõivas pidas sel suvel koos oma parima sõbra Kalle Pallinguga poissmeesteõhtut Weekend festivalil, kus ta oli ümbritsetud kaunitest naistest. Segadust tekitasid ka Publiku avalikustatud pildid, kus mees nagu võõral naisel ümber kinni oleks hoidnud. 

Taavi ja Luisa Rõivas abiellusid 19. augustil. 

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles