Ivo Linna poeg jõudis kummalisel tagajärjel BBC eetrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lexsoul Dancemachine plaadiesitluspidu trammis, Robert Linna
Lexsoul Dancemachine plaadiesitluspidu trammis, Robert Linna Foto: Laura Arum-Lääts

BBC Radio 6 saatejuht Craig Charles mängis saates «All Request Special» Eesti bändi Lexsoul Dancemachine hitti «Coconuts». Bändi peamees on Ivo Linna poeg, Robert Linna. 

Loo tellis Lõuna-Walesis elav Helena, keda inspireeris kummaline unenägu tantsivatest loomadest. «See oli jõululaupäev, ma sõitsin Chesteri loomaaeda rongiga. Sina tulid plaate mängima ja ahvid ning kaelkirjakud tantsisid kaasa,» kirjeldas Helena oma unenägu Craig Charlesi raadiosaates, vahendab Menu.

Tantsulist funki ja souli viljelev ansambel Lexsoul Dancemachine, mille eesotsas laulab Elephants From Neptune'ist tuntud Robert Linna alustas muusikaloomist 2013. aastal. 
Lexsoul Dancemachine'i põhikoosseisu kuuluvad Martin Laksberg basskitarril, Joonas Mattias Sarapuu klahvpillidel, Kristen Kütner klahvpillidel ja soolokitarril, Jürgen Kütner kitarril, Caspar Salo trummidel ning solist Robert Linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles