Kulutulena levivad pildid: naine näitab, milline näeb tegelikult välja äsja sünnitanud keha (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Kolme lapse ema, austraallanna Elise Grossmann soovib kummutada müüte ja stigmasid, mis ümbritsevad äsja sünnitanud naiste kehasid. Staarid, keda ülistatakse kiiresti raseduseelsesse vormi naasmise eest, tekitavad paljudes n-ö tavalistes naistes ebakindlust, sest tegelikkus on tihti hoopis teistsugune. 

Et tõstatada teemat, millised on tegelikkuses äsja sünnitanud naiste kehad, lasi Elise end alasti pildistada vaid mõned tunnid pärast oma tütre Willa sündi, vahendab Buzzfeed

Elise Grossmann
Elise Grossmann Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ta räägib avameelsest sellest, kuidas pärast iga sünnitust jäi alles paar kilo, mida ta ei suutnud kaotada hoolimata sellest, et ümbritsevad inimesed kinnitasid, et kuna ta on noor, küllap need iseenesest kaovad.

Foto: Instagram

Samuti toob ta välja selle, kui veider on hoida oma süles pisibeebit ja vaadates oma punnis kõhtu, tundub justkui polekski ta sünnitanud ning et ka pärast sünnitust tuleb veel tükk aega rasedatele mõeldud riideid kanda. 

Elise on aga jõudnud arusaamale, et tema venitusarmiline keha pole midagi häbiväärset, vaid ta tunneb selle üle suurt uhkust, et ta on loomulikul teel kolm tervet last ilmale toonud. Nüüd soovib naine jagada oma kogemusi, et ka teised värsked emad ei looks endale staaridest emade põhjal võltsarusaamu, milline peaks olema sünnitanud naise keha ning pühendaks muretsemise asemel selle aja hoopis oma beebiga koosolemise nautimisele. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles