Naine väidab, et ta on liiga ilus, et armastust leida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Londonis elav nelja lapse ema Dawn Cousins leiab, et tema nooruslik välimus on tõelise armastuse otsingul takistuseks. 44-aastane naine usub, et ta näeb poole noorem välja ning, et igas vanuses mehed on temast kõrvuni sisse võetud. Naise ootusi aga need mehed ei täida. 

Naise väitel saab ta tähelepanu igas vanuses meestelt, kes on aga vaid seksi peal väljas ning pööravad tähelepanu vaid tema välimusele ja mitte sügavamale sisule, vahendab Daily Mail. 

Foto: Facebook

Glamuursel naisel, kellel on oma Youtube´i kanal ja kes on vallaline juba 14 aastat, soovib leida tõelist armastust, mille keskmes ei oleks tema kaunis välimus. 

Foto: Facebook

Dawnil on neli last vanuses 17 kuni 22 ning ta väidab, et teda peetakse pidevalt oma tütre õeks ning et isegi tema laste sõbrad osutavad talle tähelepanu. 

Naine sõnab, et teda on tabanud juba kerge paanika, et ta ei leiagi kunagi armastust. Samas teab naine oma väärtust ja sõnab, et paksude ja vanade meestega ta kohtingule minna ei kavatse. Dawni plaan on hoopis kolida Ameerikasse ja proovida armastuse otsinguid ookeani tagusel maal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles