Hannes Võrno solvab Kersti Kaljulaidi välimust: president tuleb mulle vastu nagu Orissaare seeneline (18)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno EKRE koosolek Viimsis.
Hannes Võrno EKRE koosolek Viimsis. Foto: Eero Vabamägi

EKRE ridades kandideeriv Hannes Võrno pöördus Facebooki, et jagada oma pahameelt Kersti Kaljulaidi riietuse üle. 

«1. oktoobril kell 18.45 Kuivastust Virtsu väljunud praamil nägin vabariigi presidenti lähedalt. Seljas murelivärvi sulejope. Peas beežikarva fliisist pibo ja jalas ecrud slimmid. Kadrioru pressiteade sügispuhkusele läinud presidendist on jäänud muude uudiste alla? Muul moel ei suutnud ma seletada seda, et meie president mulle nagu Orissaare seeneline praamil vastu tuleb,» kirjutab Võrno, kes võrdleb presidenti suvalise seenelisega.

«Kui praam Virtsu jõudis, tuli tahapeeglisse vilkuritega eskort ja riigipea kihutas vihurina mööda. Pühapäeva õhtul siiski oli nii kiire, järelikult ei olnud puhkusel. Tähendab ei lasknud lihtsalt lõdvaks ennast. Oleks ma olnud praamil mõne oma väliskülalisega, poleks ma ilmselt kõssanudki, et vaata – Eesti president... Ma ei räägi palgast, esindus- ja muudest tasudest. Ma ei oota sooblinahkseid peleriine ega uhket Hollandi täisvillast,» väljendab Võrno oma arvamust.

Kersti Kaljulaid Керсти Кальюлайд/ facebook
Kersti Kaljulaid Керсти Кальюлайд/ facebook Foto: Facebook

«Vali, kes sa tahad olla! Lihtne Eesti noorik? Tore! Siis ole seda, aga ole seda stiilselt igas olukorras ja lõpuni. Mina maksan sulle ka palka ja ma tahan julgeda öelda ja mõelda, et see on Eesti president. Esinduslik, tõsiseltvõetav ja väärikas,» lisab Võrno lõpetuseks. 

Kommentaarid (18)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles