Seitse toitu, mis aitavad turgutada sekselu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära süüdista oma hormoone, kui pead järjekordselt ütlema: «Mitte täna, kallis.» Süüdista pigem maitsvalt rammusat õhtusööki. Õige toit teeb aga sinuga magamistoas imesid. Idiva.com soovitab seitset toiduainet, mis aitavad sekselu turgutada.

Roheline tuli
Rohelised lehtköögiviljad nagu spinat sisaldavad E-vitamiini, mis on otseselt seotud suguhormoonide tootmisega meie organismis.

Magamistoasnäkid
Hea seksi jaoks on vaja ohtralt energiat. Pähklid ja kuivatatud puuviljad sisaldavad rohkelt B3-vitamiini, mis suurendab vastupidavust. Nii et kui tunned end veidi väsinuna, hoia voodi läheduses neid tervislikke snäkke.

Küüslauk
Regulaarselt tarbituna mõjutab küüslauk positiivselt suguhormoone. Kuid ära unusta enne kirglikku suudlust hambaid pesta…

Kui sööd sibulat ja kala...
Kuigi see ütlus käib pigem meeste kohta, on kala kasulik ka naistele. Kalas sisalduvad oomega3-rasvhapped parandavad närvisüsteemi talitlust. Samuti sisaldab kala seleeni, tsinki ja magneesiumi, mis on kõik sinu libiido jaoks üliolulised.

Kuum, kuum, kuum
Vürtsikas toit mõjutab sinu hormonaalset tasakaalu. Ning tšillit võib õigusega pidada looduslikuks Viagraks.

Kas enne oli kana või muna?
Kana sisaldab B-kompleksi vitamiine, mis aitavad toota suguhormoone.

Kiirelt toimiv afodisiaakum
Ženšennijuur sisaldab L-arsiini, mis suurendab samuti suguhormoonide eritumist seksi ajal. Samuti annab see sulle koheselt energiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles