Vaata, mis jalad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel sügisel on moes erksad ja efektsed sukad!
Sel sügisel on moes erksad ja efektsed sukad! Foto: Tairo Lutter

Jalgadele vaadatakse alati järele, sõltumata sellest, kas mood seda käsib või keelab. Sel sügisel on pilguraheks põhjust rohkem kui kunagi varem – sukamaailm on kirev, põnev ja pöörane. Efektne sukapaar on kirss igal stiilitordil, kui vaid kaunitaril endal kuraasi ja fantaasiat jagub.

Sukapaar võib olla väike detail tervikus, kuid selle mõju on suur. Mis tahes kleit või komplekt muutub sekundi pealt vaatamisväärsuseks, kui selle kõrval kepsutavad erksates sukkades jalad. Kes teeb nüüd järelduse, et riietus polegi alati nii tähtis kui õige tundega lisatud detailid, on õigel teel. Vähemalt suka-akrobaatikas.

Trendisukad vasakult: Lillatriibulised / Kaubamaja, Graafilise mustriga / Transparenze (Millennia), Leopardimustrilised / Oroblu (Sokisahtel), Sinised / Sokisahtel, Täpilised / Golden Lady, Punaseruudulised / Sokisahtel, Lillelised / Transparenze (Millennia), Rohelised /Sokisahtel, Punased / Sokisahtel (Sokisahtel), Kirjud triibulised / Transparenze (Millennia)
Trendisukad vasakult: Lillatriibulised / Kaubamaja, Graafilise mustriga / Transparenze (Millennia), Leopardimustrilised / Oroblu (Sokisahtel), Sinised / Sokisahtel, Täpilised / Golden Lady, Punaseruudulised / Sokisahtel, Lillelised / Transparenze (Millennia), Rohelised /Sokisahtel, Punased / Sokisahtel (Sokisahtel), Kirjud triibulised / Transparenze (Millennia) Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles