Päeva komm: see oli ettekavatsetud tillikas rahvale (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Suni viimane kontsert Kihnus
Tanel Padar & The Suni viimane kontsert Kihnus Foto: Silvia Soide

Eile õhtul oli eetris Mihkel Raua autorisaade, kuhu oli külaliseks kutsutud Tanel Padar, kes oli eelmisel nädalal lahvatanud skandaali keskmes, et tema kauaaegne elukaaslane ilma tema teadmata abiellus. Padar mängis saates oma uue bändiga mõned lood, aga... Jättis Mihkel Raud puudutamata kõige tulisema teema, mis Tanel Padari isiku ümber käib ning televaatajate arvamused lähevad siinkohal lahku.

Elu24 Facebookis komenteerib lugeja: «Kas see nüüd näitab just Raua meheks olemist, on küll 10 punkti küsimus! See oli ettekavatsetud tillikas rahvale, et nad telerit vaataks. Kindlasti oli see juba eelnevalt kokkulepitud mäng Padari ja Raua vahel. Keda tegelikult üldse huvitaks suurt T. Padari eraelu. Eelnevale jutuajamisele segas Raud nii temperamentselt vahele nagu mõni turunaine kurke müües. Vähe sellest, et Pr. Lauristin kogu aeg vahele segas ja tema eale ebakohaseid nalju visata püüdis, lendas saatejuht ka kogu Hr. Helme jutule sisse. Kohe näha kelle poole Hr. Raud hoidis. Saadet tehes peaks katsuma ikka olla tolerantne oma mõlema saatekülalise vastu. Kallutatud saade!» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles