Foto: Cristiano Ronaldo tüdruksõber välgutas hiiglaslikku teemantsõrmust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: Scanpix/Instagram

Jalgpallistaari Cristiano Ronaldo beebiootel tüdruksõber Georgina Rodriguez jäi nädalavahetusel Lissabonis toimunud jalgpallivõistlusel silma hiiglasliku teemantsõrmusega. Kas noored on vahepeal salaja kihlunud?

Paari nähti nädalavahetusel Lissabonis Sporting ja Tondela jalgpallimängu nautimas. Kõrvaltvaatajaile jäi silma 23-aastase modelli Georgina massiivne teemantsõrmus, mis säras kaugele. 

Teemantide ekspert David Allen hindab sõrmust väga kõrgelt: «Teemant näib olevat vähemalt viis karaati ja smaragdist lõigatud, teemantidel peab olema suur selgus, et oma ilu näidata.» Allen arvas, et jalgpalluril võis kuluda teemantsõrmuse peale 150 000 - 200 000 naelsterlingit. Selline teemant on väga populaarne kuulsuste seas. Ka Victoria Beckhamil, Beyoncél ja Kim Kardashianil sõrmes on säranud samas hinnaklassis hiigelteemandid. Pilti Cristiano tüdruksõbra sõrmusest vaata siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles