Miks õelutsevad inimesed Kate Middletoni kallal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: TIMMS/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Kate Middleton ja prints William teatasid hiljaaegu, et nad ootavad oma kolmandat last. Seeon suurepärane uudis paljud avaldasid kuninglikule paarile oma siiraid õnnesoove. Ometi on hämmastaval põhjusel ka mitmeid sotiaalmeedias tehtud avaldusi hertsoginna raseduse kohta ja need pole sugugi nii sõbralikud.

Need inimesed ei leia sugugi, et Kate´i rasedust peaks tähistama ja usuvad, et neil on õigus arvamusele, mida ta peaks ja tohiks oma kehaga teha ning lisaks sellele jagavad ka küllaltki õelaid kommentaare. 

Üks õelutseja sõnas, et paar ei tea arvatavasti mis rasedusvastased vahendid on.

/ Twitter
/ Twitter Foto: twitter

Teine aga pidas vajalikuks võrrelda Kate´i jänesega.

/ Twitter
/ Twitter Foto: twitter

Osad võtsid sõna ka Kate´i ja Williami pisikese 2-aastase tütre kohta: «Kate Middleton on jälle rase. Küll ta aga surub neid välja. Kas ta ei sünnitanud alles seda mittearmsat Charlotte´it?» 

/ Twitter
/ Twitter Foto: twitter

Ja mõned läksid lausa rõvedaks öeldes, et Kate vajaks endale ajaviidet, sest ta tegeleb ainult prints Williami magatamisega. Inglise keelest arusaajad näevad muidugi, et viimane tõlge oli tugevalt mahendatud.

/ Twitter
/ Twitter Foto: twitter

Tegelikkuses on Kate´il aga palju esinduskohustusi, mis nõuavad temalt äärmiselt tõsist suhtumist ja reeglistike järgimist. Lisaks sellele peab ta kasvatama kaht last: 4-aastast George´i ja 2-aastast Charlotte´it. Veel raskemaks teeb nende ülesannete täitmise kahtlemata ka see, et iga raseduse ajal on ta kannatanud väga raskekujulise iivelduse all nähes kõige selle juures imeline välja. Nii, et võib nõustuda nendega, kes peavad teda pigem superemaks.

William ja Kate koos prints George´i ja printsess Charlotte´iga
William ja Kate koos prints George´i ja printsess Charlotte´iga Foto: Arthur Edwards/The Sun/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles