Tõnis Niinemets võrdles Jüri Ratast Donald Trumpiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhinnad 2017 / Tõnis Niinemets
Kroonika Meelelahutusauhinnad 2017 / Tõnis Niinemets Foto: Harry Tiits

Koomik ja näitleja Tõnis Niinemets saatis peaminister Jüri Ratasele avaliku kirja, milles ta hurjutab peaministrit selle eest, et Ratas väitis, et kõik inimesed tahavad valida paberil valimiskasti juures. Niinemetsa sõnul on selline suhtumine sarnane Donald Trumpi arvamusega, et tema teab kõige paremini, mida inimesed tahavad või peaksid tahtma. 

 «Jüri, kust sa tead?! Sellised "mina tean" väljaütlemised on rohkem ühe teise mehe rida ja see mees annab inspiratsiooni kogu maailma stand-up koomikutele,» kirjutas Niinemets. 

Ta lisas:  «Jüri aga mure on tegelikult hoopis mujal. Sellel ajal kui sina valutad on pead: “Kuidas meie peaksime valima,” mõtleme meie “keda valida” ja ausalt öeldes, väga häid valikuid pole. Jüri, ma usun, et sa soovid parimat, aga sul ei tule kõik veel kõige paremini välja. Edgarit ka ei ole enam ja… Donaldi mudel ei sobi Eestisse.» 

Kirja vürtsitas koomik humoorika videoga Ameerika presidendist, keda ilmselgelt painab nartsissistlik isiksushäire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles