Teie Majesteedi tänu: kuninganna Elizabethi pikaajalisim töötaja sunniti lahkuma (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth II.
Kuninganna Elizabeth II. Foto: Vida Press/Scanpix

Suurbritannia kuninganna Elizabeth oli sunnitud prints Charlesi ja tema venna prints Andrew nõudmisel lahti ütlema oma pikaajalisest töölisest erasekretär Sir Christopher Geidtist, kes töötas kuningakoja heaks tervelt 15 aastat. 

Briti ajaleht Daily Mail kirjutab, et väidetavalt oli peagi 70-aastaseks saava Geidti koormust suurel määral tõstetud kuna prints Charles soovis tähtsamate kuningakoja töötajate osalust kuninglikel üritustel märgatavalt suurendada.

Sir Christopher Geidt vasakul
Sir Christopher Geidt vasakul Foto: Camera Press / Vida Press

Ajalehe andmetel olevat töökoormuse tõstmise taktikat kasutatud selleks, et Geidt õukonnast eemaldada kuna prints Andrew tundis tema vastu sügavat vastumeelsust.

Christopher Geidt
Christopher Geidt Foto: Vida Press

Avalikkuses on Geidt neid teooriaid eitanud ning oma väidetavat solvumist ja pettumust maha salanud. Temale lähedal seisev isik olevat aga selle, et Geidti ja kuningakoja suhted on siiani head, ümber lükanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles