Fotod: detsembris Eestis esinev kahekordne olümpiavõitja pidas salaja pulmapidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko tegeleb nüüd pigem sõuüritustega
Jevgeni Pljuštšenko tegeleb nüüd pigem sõuüritustega Foto: Smirnov Vladimir/TASS

Märtsis karjääri lõpetanud kahekordne iluuisutamise olümpiavõitja Jevgeni Pljuštšenko pidas abikaasa Jana Rudkovskajaga eile kaheksandat pulma-aastapäeva ning paar tähistas seda Moskvas salajase, ent suurejoonelise tseremooniaga.

Et Pljuštšenko ja tema mänedžerist kaasa Rudkovskaja sõlmisid kaheksa aastat tagasi abielu vaid perekonnaseisuametis ning sellele pidu ei järgnenud, otsustati nüüd asja perekonna ja sõpradega uhkemalt tähistada. Paari peiupoisiks oli nende nelja-aastane poeg Alex, kes tegeleb nõnda varakult juba modellindusega.

Karjääri jooksul mitmel seljaoperatsioonil käinud Pljuštšenko teatas märtsis, et lõpetab sportlaskarjääri, kuid jätkab iluuisutamisega. «Jätkan sõuesinemistega, kuid tippspordis tegutsen edasi vaid treenerina,» rääkis venelane, kes juba sellel talvel esineb ka Tondiraba jäähallis etendusega «Lumekuningas». 

 

Ждём гостей ❤️

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on

 

Вместе и навсегда ❤️Together forever

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles