Mallukas detailidega ei koonerda: ämmakas ütles, et mul on mokk pooleks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Me saime lapse»
«Me saime lapse» Foto: TV3

«Me saime lapse» teises osas sai näha, kuidas tulid paarid esimestel päevadel toime uue ilmakodanikuga.

Vastsed emad olid räsitud ja kurnatud ning nende tublid mehed tegid kõik, et nende olemist mugavamaks teha.

Staarblogija Malluka maja kaikus mitte beebi, vaid imetamisvaludes ema kisast. Mallukas tunnistas, et esimesel päeval hakkas ta kõva häälega röökima.

«Pärast esimese lapse saamist oli suur pettumus, et kui oled sünnitusega hakkama saanud, siis on hiljem veel sada asja, mis valutavad ja haiget teevad,» seletas Mallukas oma esimese lapsega üle elatud šokki.

Mallukas rääkis avameelselt, et teine sünnitus tõmbas ta igast otsast ribadeks.

«Nad tahtsid mind õmmelda, aga ma ei tahtnud, et nad mind puudutavad,» kirjeldas Mallukas põrguvalu. «Ämmakas ütles, et mul on üks mokk pooleks ja kas ma soovin selle nii jätta. Mina ütlesin, et mul jumala pohhui, olen nüüd kahe mokaga. Nüüd ma muidugi kahetsen.»

Malluka sõnul pole ta sugugi ainuke sünnitaja säärase vigastusega ja kui ta soovib seda hiljem korrigeerida, maksab selle eest haigekassa.

«Esimese sünnitusega kadus üks mokk. See, mis alles jäi, on nüüd pooleks. Ja ongi kaks olemas! Ju siis pidigi nii minema,» naeris Mallukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles